FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka první zápas roku zvládla, poradila si s Ivančicemi

Z n o j m o - Juniorka svůj první zápas v roce 2015 zvládla. V úvodním přípravném utkání zimní přípravy jsme porazili Ivančice 3:1, přičemž výsledek mohl být i daleko větší. Spousta šancí však zůstala neproměněna, a to i zásluhou obou ivančických gólmanů. Soupeř se dočkal snížení v samotném závěru. Juniorku vedl její staronový trenér Tibor Duda.

 
 
 

1.SC Znojmo FK - FC Ivančice 3:1 (1:0)

Branky: 27. a 73. Bogner, 75. Ledecký.

Sestava Znojma: Doleček (46. Konvalina) - Hrazídlek, Nehyba (46. Z. Hříbek), Pokorný, Celik - Stáňa, Le Minh, Alaca (46. Sokol) - Kirschner, Ledecký, Bogner

Juniorka se musela jako již tradičně vypořádat s užším hřištěm na jevišovické umělé trávě. Ještě před začátkem utkání přišla jedna změna v sestavě, když lehce zraněného Yilmaze nahradil Bogner. Od začátku zápasu to byla hra kočky s myší. Již v první půli jsme si vypracovali několik velkých šancí. Jen David Ledecký jich měl požehnaně. Tu největší měl zřejmě už v šesté minutě, kdy se dostal k dorážce, ale před prázdnou bránou napálil břevno.

V dalších příležitostech pak držel Ivančice nad vodou brankář, který vytáhl několik skvělých zákroků. Vedoucího gólu jsme se ale v prvním dějství nakonec dočkali. Ledecký uvolnil Patrika Bognera, jenž se trefil zpoza vápna nádherně přesně k tyči.

Do druhé půle poslal trenér Duda na hřiště tři nové tváře. I v této části jsme měli převahu, dlouho jsme se však nedostávali do nějaké šance. Až kolem 70. minuty se ke dvěma dobrým možnostem propracoval Stáňa. Gólově se urodilo o několik minut později.

Dva přesné zásahy jsme naskládali do dvou minut. V 75. minutě se trefil do prázdné brány po Kirschnerově přihrávce Patrik Bogner, a poté prolomil svoji střeleckou smůlu i David Ledecký. Ivančice v závěru ještě trochu pozlobily a po naší chybě v obraně dokázali snížit.

Trenér Tibor Duda k utkání: Byl to první zápas přípravy, bylo vidět, že kluci náročně trénovali, ke konci utkání už projevovala únava. Z hlediska kondičního a fotbalového splnilo utkání, co jsem očekával, takže jsem spokojený. Prosadili jsme se střelecky, ale mrzí mě neproměněné šance Davida Ledeckého. Na jednu stranu je dobře, že se do nich dokázal dostal, ale je pro něho velká škoda, že je neproměnil. Každý útočník si upevňuje každým gólem sebevědomí, byť se jednou střelecky prosadil.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies