FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Václav Dvořák Sportovní osobností okresu Znojmo za rok 2014. Gratulujeme!

Václav Dvořák Sportovní osobností okresu Znojmo za rok 2014. Gratulujeme! Z n o j m o - Náš mládežnický trenér a bývalý skvělý hráč našeho klubu Václav Dvořák dosáhl za rok 2014 dalšího individuálního úspěchu. V anketě Sportovec okresu Znojmo 2014 byl zvolen Osobností roku a my mu k této poctě pochopitelně blahopřejeme. Cenu si převzal na středečním galavečeru, který se konal ve Štukovém sále Louckého kláštera ve Znojmě.

 
 
 

Václav Dvořák je úspěšným trenérem naší U15 a také žákovského výběru Jihomoravského kraje KFS. Za rok 2014 byl vyhlášen v anketě Grassroots fotbal mezi třemi nejlepšími mládežnickými trenéry roku. Nyní tedy přichází ocenění i v "domácí" znojemské anketě.

Mimo Václava Dvořáka byl oceněn i další člen 1.SC Znojmo FK. Současný kapitán A-týmu Matúš Lacko se umístil v anketě Nejlepší sportovec okresu Znojmo 2014 na desátém místě, samozřejmě také připojujeme gratulaci.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies