FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kdybych nezasáhl, byl by to asi stejně gól, říká o vlastenci Daniel Odehnal

Kdybych nezasáhl, byl by to asi stejně gól, říká o vlastenci Daniel Odehnal Ú s t í n a d O r l i c í / Z n o j m o - O prohře v středečním přípravném utkání s Převýšovem, který jsme sehráli na soustředění v Ústí nad Orlicí, rozhodl jeden moment. Nešťastnou roli v něm sehrál stoper Daniel Odehnal, jenž si dal vlastní gól, na výběr ale příliš neměl. V rozhovoru však nebyla jen řeč o Převýšově, ale i o tom jak se hráčům v Ústí nad Orlicí vede.

 
 
 

Dane, jak ze svého pohledu hodnotíš druhé přípravné utkání s Převýšovem?
Do utkání s Převýšovem jsme nastoupili s hodně mladými hráči a navíc po náročných tréninkových jednotkách, takže únava byla znát a chtěli jsme to především uhrát v bloku. To se nám první poločas dařilo a soupeře jsme do šancí nepouštěli. Naopak jsme měli pár dobrých brankových příležitostí, které jsme ale nevyužili.

Druhý poločas se nám už nedařil především z taktického hlediska, nedrželi jsme blok a hra byla nahoru a dolů. Obranu jsme měli hodně otevřenou, ale i tak jsme mohli opět minimálně 2-3 branky dát. To se nám bohužel nepovedlo a i proto jsme prohráli.

O osudu zápasu rozhodl jediný gól, do kterého ses nešťastně přimotal. Můžeš vlastní branku nějak popsat, jak se to přihodilo?
Gól jsme dostali po naší právě straně, kde nás soupeř přehrál a hráč pokračoval sám do šestnáctky. Tam se snažil dát míč pod sebe, což jsem vystihl. Bohužel se ale k němu balón odrazil zpátky. Následně hledal utaženou přihrávkou osamoceného útočníka před bránou a já se tomu skluzem snažil zabránit, ale pouze jsem to špičkou ztečoval do vlastní brány. Myslím si, že kdybych do balónu nešel, tak by stejně skončil v bráně.

Je pro tebe plus, že jste v přípravě na týden změnili prostředí?
Je fajn, že změníme prostředí a jsme jako tým pohromadě. Horší je, že se daleko více a tvrději trénuje. (smích) Únava se kumuluje.

Jak bys ohodnotil areál, zázemí?
Na areál si nemůže vůbec stěžovat, máme všechno co potřebujeme.

Určité plus je určitě to, že nemusíte jezdit k tréninkům, hřiště máte "za rohem". To je vítaná změna?
To je samozřejmě výhoda. Hřiště máme opravdu kousek a nemusíme dojíždět. Je tu i regenerační centrum a fitko, které využíváme každý den.

Jak trávíš chvíle volna? S kým jsi na pokoji, jak to funguje?
Na pokoji jsem tradičně s Broňou (Bronislav Stáňa pozn. red.). Je to můj tradiční parťák při výjezdech na venkovní zápasy nebo při soustředěních. Když je volno, tak si většinou pustíme nějaký film a odpočíváme. Po večerech hráváme karty, máme tu takový tradiční karetní klub. (smích) Schází se nás okolo šesti.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies