FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mladíci z juniorky dostali od Břeclavi tvrdou lekci

Mladíci z juniorky dostali od Břeclavi tvrdou lekci B ř e c l a v - Ke třetímu přípravného zápasu zajížděl náš juniorský tým do Břeclavi. V první půli jsme vedli se soupeřem poměrně vyrovnanou bitvu, i přesto jsem ale prohrávali o dvě branky. V druhém dějství už to byla od Břeclavi tvrdá lekce a pět branek v naší síti. Čestný úspěch jsme zaznamenali po trefě Pokorného, jenž měl ale v utkání i pořádnou smůlu, když si dal dva nešťastné vlastní góy.

 
 
 

MSK Břeclav - 1.SC Znojmo FK 7:1 (2:0)

Branka Znojma: 85. Pokorný

Sestava: Konvalina (46. Šurkala) - Hrazdílek (46. Dobrovolný), Pokorný, Nehyba, Celik - Janák (46. J. Kříž), Le Minh, Sokol (46. Slavík), Alaca - Kirschner, Yilmaz

Domácí vstoupili do utkání velice dobře. Už ve třetí minutě šel totiž jeden z břeclavských hráčů sám na brankáře Konvalinu a svoji velkou šanci proměnil. Jinak byla ale hra v první půli poměrně vyrovnaná, byť měla Břeclav v 11. minutě další tutovku, kterou ale náš brankář bravurně zlikvidoval. Poté už jsme se dostali ke slovu i my, nejprve se prezentoval solidní střelou Sokol a pak protáhl brankáře skákavou střelou Alaca.

Největší šanci měl ale Janák. Obrana Břeclavi neodhadla odskok místa a pustila našeho záložníka do velké šance. Zakončení bylo ale ještě tečováno, a proto nakonec skončil míč nad bránou. Domácí se kolmicemi často dostávali za obranu, což vyústilo v samostatný únik. Na Konvalinu si však Břeclavští nepřišli. Paradoxně ho překonal až vlastní spoluhráč. Ve 26. minutě si centr ze standardky srazil do vlastní brány Pokorný, který už ale v tu chvíli hasil obrovský požár.

Do druhého dějství se tradičně prostřídalo. Pokud první půle snesla měřítko vyrovnaná, v té další už nám bylo ouvej. Často jsme pouštěli lacino soupeře do brejků a přečíslení, nebylo tedy divu, že skóre narůstalo. Opět i s jedním nešťastným vlastencem, do kterého se přimotal znovu Jakub Pokorný. Ten byl ale nakonec našim jediným střelcem, když v závěru využil kolmici za obranu. Ve svých šancích si pak ještě před tím vylámali na brankáři zuby Kirschner a Yilmaz.

Trenér Duda k utkání:

Tibor Duda: Projevila se tvrdá realita v konfrontaci s mužským fotbalem. Svoji nezkušeností a herní nekázni jsme soupeři dovolili vstřelit spoustu branek. Kluci to nezvládali takticky a herním myšlením, což je samozřejmě špatně. Kluci si musí sami přebrat v hlavách, že to ještě zdaleka není tak, jak si někteří myslí. Musí spadnout hodně rychle na zem, aby se probrali a začali na sobě tvrdě pracovat. I proto, aby se cíle, které jistě všichni mají, začali plnit. Dostali tvrdou lekci a ukázalo jim to, jaký mužský fotbal je a jaké mají rezervy.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies