FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Radim Nepožitek: Znojmo bylo jasnou volbou

Radim Nepožitek: Znojmo bylo jasnou volbou Z n o j m o - Ve Znojmě by se měl po dlouhodobém zranění opět dostat do formy. Radim Nepožitek by na jaře s velkou pravděpodobností mohl zakotvit ve známých znojemských vodách. O tom, kam by šel ze Sigmy na hostování nemusel přemýšlet, Znojmo pro něj byl jasná volba. Vždyť Radim zná město, stadion, tým i kabinu jako vlastní boty.

 
 
 

Už je to pro tebe zřejmě taková rutina Olomouc-Znojmo, Znojmo-Olomouc, Olomouc-Znojmo?
Jsem po dlouhodobém zranění, takže by to bylo na jaře v Olomouci těžké se zápasovou vytíženosti. Znojmo je ideální volba a nabídky jsem rád využil. Znám tu hodně kluků a velmi se na tento půlrok těším.

Bylo Znojmo první varianta nebo bylo ve hře ještě něco jiného?
Ve hře ještě něco bylo, ale Znojmo pro mě bylo jasnou volbou.

Kvůli zranění jsi přišel o závěr loňského jara i celý podzim. Do začátku zimní přípravy už ses ale v Sigmě zapojil, i když si nezasáhl do přípravných utkání. Jak to tedy nyní vypadá? Cítíš se stoprocentně fit?
Stoprocentně fit se cítím, ale uvidíme až v zápase, jak bude koleno reagovat. Pauza byla opravdu velká, takovou jsem v kariéře ještě neměl. Zimní příprava je hodně dlouhá, takže nebude problém nabrat kondici, což mi zatím jediné chybí.

Čítám, že do kabiny jsi trefil bez problému. Jak se ti líbí zrekonstruovaný stadion?
Je to velmi pěkné. Stadion vypadá velice hezky.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies