FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Kanonáda v Olomouci, Kolínské překvapení

Dohráno FNL: Kanonáda v Olomouci, Kolínské překvapení Z n o j m o - Ještě než vypukne další kolo Fotbalové národní ligy, máme tu tradiční Dohráno FNL, tedy krátké ohlédnutí za kolem minulým - sedmnáctým. Mluvilo se především o kanonádě Olomouce proti Sokolovu a také o překvapující remíze posledního Kolína na úkor silné Karviné s postupovými ambicemi.

 
 
 

Vašíčkův hattrick a "poprava" Sokolova

Sigma Olomouc načala jaro velice dobře. V dohrávce z podzimu porazila Varnsdorf a svoji formu potvrdila i minulý víkend a to opravdu pořádně. Sokolov totiž "rozprášila" výsledkem 7:0. Hatrrickem se blýskl náš starý známý - Václav Vašíček. Trenér Kalvoda byl samozřejmě s výsledkem spokojený, ale jak je u něj zvykem, nabádal, aby jeho svěřenci zůstali nohama na zemi.

Vzepření outsidera. Kolín vybojoval remízu

Těžký úkol čekal na úvod jara poslední tým tabulky Kolín. Přijela totiž Karviná s postupovými ambicemi. Středočeši to však zvládli s novým trenérem na jedničku a proti silnému soupeři vyválčili bod za bezbrankovou remízu. „Máme mladý tým a musíme bojovat jeden za druhého, jenom tak můžeme přehrávat tyhle kvalitní soupeře. Myslím si, že když budeme hrát zodpovědně jako dneska a od každého bude ten výkon stoprocentní, tak můžeme potrápit i další týmy,“ komentoval zápas kolínský brankář Vejmola na oficiálních stránkách fk-kolin.cz.

Osm zápasů, osm čistých kont

Brankáři se v sedmnáctém kole opravdu činili. Hned devět jich totiž dokázalo udržet čistá konta - Reichl (Olomouc), Zacharda (Ústí nad Labem), Vejmola/Řehák (Kolín), Lipčák (Karviná), Toma (Táborsko), Paleček (Třinec), Porcal (Varnsdorf) a náš brankář Luboš Ilizi.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies