FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Grmela: Marodka velká, ale uděláme v utkání jako tým maximum

Grmela: Marodka velká, ale uděláme v utkání jako tým maximum Z n o j m o - Trenér Ludevít Grmela je tento týden jako generál, který počítá padlé. Velkou část týmu skolila chřipka a místo přípravy na nedělní zápas s Olomoucí leží hráči s antibiotiky v peřinách. Znojemskému lodivodovi tak logicky nebylo před utkáním do zpěvu. Situaci má totiž pořádně komplikovanou, navíc ani jemu se viróza nevyhnula.

 
 
 

Trenére situace vypadá momentálně tak, že v neděli bude muset bez nadsázky nastoupit každý, kdo má ruce a nohy?
Bohužel to dospělo tak daleko, že jsme momentálně v hodně nepříjemné situaci. Opravdu to dopadne asi tím způsobem, že bude hrát, kdo bude živý a zdravý, a kdo má nohy a ruce. Nedá se nic dělat, budeme to nějakým způsobem muset absolvovat. Je to škoda především pro samotný fotbal, ale hlavně pro fanoušky, kteří se na toto atraktivní utkání těší. Jsem si jistý, že za normálních okolností by byl zápas daleko zajímavější. Řešením by bylo odložení zápasu.

1.SC Znojmo FK - SK Sigma Olomouc
Neděle 15.3.2015 (14:30 hod.)

Navíc je tu olomoucké trio na hostování, kdo může proti svému kmenového klubu nastoupit?
Pokud já vím, tak Dreksa a Nepo (Radim Nepožitek pozn. red.) nemohou nastoupit. Svozil by měl hrát. Kdyby neměl hrát ještě on, tak už bychom opravdu neměli s kým hrát. Z těchto tří zmíněných hráčů tedy může hrát pouze Svozil.

Velká marodka není jen o samotném utkání, ale i o tréninkové přípravě, která musí být logicky takovou marodkou hodně narušena?
Myslím, že i za stavu, kdybychom byli kompletní, by byla Olomouc jednoznačným favoritem bez nějakých řečí kolem. V momentální situaci už se ani o favoritovi nemusíme bavit. Ať budeme na hřišti bojovat, dřít, dělat, co se dá, tak týdenní výpadek a to, že kluci dobírají antibiotika, se musí logicky někde projevit. Samozřejmě ale uděláme maximum, abychom zápas se ctí zvládli.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies