FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Grmela hodnotí utkání se Sigmou Olomouc

Trenér Grmela hodnotí utkání se Sigmou Olomouc Z n o j m o - Jen těsně svěřenci trenéra Ludevíta Grmely podlehli Sigmě Olomouc, po chřipkovém náletu ze sebe vydali naprosto vše. Body byly blízko, nadějné vedení jsme ale bohužel do konce přestávky neudrželi a soupeř skóre obrátil. „V úvodu utkání jsme se dostali do vedení a Sigmu hodně trápili. Kdybychom neudělali hrubky, mohli jsme remízu uhrát,“ glosoval znojemský kouč.

 
 
 

Trenére, navzdory zdravotním nepříjemnostem, které nás v týdnu potkaly, nakonec s favoritem utkání těsná prohra. Jak byste utkání zhodnotil?
Myslím, že od začátku jsme se Sigmou hráli vyrovnaný zápas. Věděli jsme, co můžeme od soupeře čekat. Samozřejmě jsme chtěli vyhrát, ale věděli jsme, že po viróze asi nebude naše kondice nebude ideální a musíme to hrát odzadu. Spoléhali jsme na rychlé protiútoky, jeden z nich jsme zužitkovali hned na začátku utkání.

Alespoň bod byl nakonec hodně blízko.
V úvodu utkání jsme se dostali do vedení a Sigmu hodně trápili. Kdybychom neudělali hrubky, mohli jsme remízu uhrát.

Jak už jste zmínil v úvodu, vycházeli jsme ze zabezpečené obrany. To byla vzhledem k síle a zdravotní situaci nejspíše hlavní taktika?
Vycházeli jsme se zabezpečené obrany a čekali na svoji šanci v podobě brejků. Jinou možnost jsme proti Olomouci neměli. Někteří hráči teprve v sobotu dobrali antibiotika a nechtěli jsme riskovat, že by se úplně fyzicky vyšťavili.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies