FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Grmela před Táborskem: Náš tým nikdy nikam nepojede s hlavou dolů

Grmela před Táborskem: Náš tým nikdy nikam nepojede s hlavou dolů Z n o j m o - Po viróze v minulém týdnu se trenéru Ludevítu Grmelovi opět skládá kádr dohromady, přesto ani proti Táborsku nebudou jeho svěřenci kompletní. Znojemský kouč se bude muset v sobotu obejít bez vykartovaného kapitána Matúše Lacka a stopera Daniela Odehnala. Grmela považuje Táborsko za favorita utkání, ovšem jednoznačně odmítá roli outsidera.

 
 
 

Moje první otázka logicky míří na zdravotní stav hráčů po viróze v minulém týdnu.
Zdravotní stav se samozřejmě nezlepší ze dne na den, ale můžeme kvitovat to, že hráči se postupně vrací do tréninkového procesu. I když to nejde tak rychle, jak bychom si představovali, ale je to rozhodně lepší než v minulém týdnu. Přibyli nám však dva vykartovaní hráči Lacko, Odehnal, což je samozřejmě komplikace.

FC MAS Táborsko - 1.SC Znojmo FK
Sobota 21.3.2015 (15:00 hod.)

Jste rád, že dozvuky podzimu jsou u konce, mám na mysli právě žluté karty?
Na tohle jsme čekali nejvíc. Když jsem přišel na konci podzimu, říkal jsem, že je hrozné, aby mužstvo, které hraje technický fotbal mělo tolik vykartovaných hráčů nebo nad nimi visela tato hrozba. Bylo to jen nedisciplinovaností, to se nyní doufejme, zlepšilo. Jsem o tom přesvědčený. Určitě z toho mám radost, že na další zápasy už budou všichni s čistým štítem.

Pokud se podíváme na tabulku doma - venku, je na tom Táborsko na hřištích soupeřů obdobně jako my, tedy dobře. V domácím prostředí to ale není úplně ono. Je v tomhle zranitelnost sobotního soupeře?
Já bych úplně nerozlišoval doma - venku, je to o určité momentální formě, zdravotním stavu, skládá se tam jedno s druhým. Táborsko je kvalitní tým a jednoznačným favoritem utkání. Naše mužstvo ale nikdy nepojede nikam jako outsider nebo s hlavou dolů.

Kdybyste mohl zmínit nějako silnou stránku soupeře, byla by to kombinační hra?
Myslím si, že jsou kombinačně velmi zdatní, silní na míči. Hráči si na hřišti vyjdou vstříc, takže určitě velice nepříjemné mužstvo.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies