FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

JUN: Věřím, že bod s Baníkem kluky povzbudí, říká trenér Duda

JUN: Věřím, že bod s Baníkem kluky povzbudí, říká trenér Duda J e v i š o v i c e - První jarní bod vyválčili ve čtvrtek proti Baníku Ostrava naši junioři. Byli i blízko plnému bodovému zisku, soupeř ale devět minut před koncem srovnal. Přesto se ani remíza nerodila lehce. V první půli jsme přišli kvůli lehkovážnosti o nadějné vedení a trenér Tibor Duda musel o přestávce výrazně zvýšit hlas.

 
 
 

Když se podíváte na utkání zpětně, jste spokojený s remízou nebo vás mrzí, že to nevyšlo na výhru, když bylo utkání tak dobře rozehráno?
Zápas byl rozehraný celkem dobře, nicméně utkání se hraje devadesát minut a my jsme jeho závěr nezvládli. Přesto si myslím, že bod s Baníkem není špatný. V první půli jsme se dostali do vedení, bohužel jsme si to nechali otočit na 2:1 po našich individuálních chybách. Měli jsme v úvodní části problémy ve středové řadě, neměli jsme odražené míče. Reagovali jsme na to střídání.

Druhý poločas jsme se dostali do hry, povedlo se nám dostat opět do vedení dvěma rychlými brankami. V koutku duše už jsme věřil, že by to mohlo vyjít. Soupeř ale devět minut před koncem srovnal. Ve finále si myslím, že byla remíza spravedlivá.

Dva góly v jedné minutě jako přes kopírák po lehkovážnosti, dvakrát jsme nechali soupeře dorážet. Byla i vzhledem k těmto brankám v kabině bouřka?
Byla. Bavíme se neustále o herní disciplíně každého hráče a přesto si kluci dovolili výpadek, který takové mužstvo jako je Baník okamžitě potrestá. Zase jsme se museli vracet do zápasu, je to škoda.

Zakončíme rozhovor optimisticky. Může hráče bod s Baníkem povzbudit do dalších zápase, před těžkým utkání na Spartě?
Doufám, že ano. Kluci ale musí být v každém zápase stoprocentně koncentrovaní, nemohou si dovolit výpadky jako v utkání s Baníkem.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies