FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mládež - zápas týdne: U17 načala jaro výhrou nad Frýdkem-Místkem

Mládež - zápas týdne: U17 načala jaro výhrou nad Frýdkem-Místkem Z n o j m o - Úvodní zápas jara sedmnáctce výsledkově vyšel. V domácím prostředí si poradila s Frýdkem-Místkem. O těsné výhře rozhodla situace z druhé půle, kdy si hosté dali po našem rohovém kopu vlastní gól, branka byla nakonec připsána Jiřímu Švejkarovi. Svěřenci trenéra Steinhausera tak nejen úspěšně vkročili do druhé části sezóny, ale prolomili také sérii, kdy čekali deset utkání na výhru.

 
 
1. (Čafka), neděle 22.3.2015
1.SC Znojmo FK - Městský FK Frýdek-Místek  1:0  (0:0)
Branky: 70. Švejkar
Rozhodčí: Tomáš Křenek - Jiří Šachl, Marek Ondráček
ŽK: Šmíd, Svoboda, Garčic - Otipka
1.SC Znojmo FK: Trmal - Fiala, Bastl, Kulíšek, Šmíd, Švejkar, Procházka (c), Sysel, Krátký, Svoboda, Garčic.
Náhradníci: Moravec, Padrta, Andarle
Městský FK Frýdek-Místek: Uher - Wojčík, Špok, Kožušník, Vojkovský, Vokoun, Vičan, Šimík (c), Kublák, Otikpa, Kublák.
Náhradníci: Unucka, Peša, Pitucha
Počet diváků: 30

Komentář k zápasu

Úvodní zápas jara se nesl ve velmi bojovném duchu, hra byla místy neurovnaná a šancí k vidění příliš nebylo. Hosté byli v úvodu aktivnějším týmem a trápili nás především kolmicemi za obranu. K žádnému většími ohrožení Trmalovy brány to ale nevedlo.

Hmatatelnější byla až šance znojemského Sysla, který vystihl rozehrávku soupeře, avšak následně pálil jen nad bránu. Ještě nadějněji vypadala hlavička Bastla o pár okamžiků později, která šla po krásné akci vedle brány.

Ani druhá půle nebyla na šance bohatší, Frýdek měl sice opticky více ze hry, ale nedokázal svoje úsilí zužitkovat v zakončení. To se hostům nakonec vymstilo. Na začátku půle ještě přežili velkou možnost Sysla, jehož střelu z pravé strany vápna výborně zneškodnil brankář Uher, v 70. minutě už ale smutnili. Náš rohový kop se odrazil od jednoho z frýdeckých hráčů do sítě a gól byl nakonec připsán Jiřímu Švejkarovi.

V závěru utkání se ještě pokoušeli hosté o tlak. Brankáře Trmala ovšem ohrozili jen jednou z rohového kopu, přičemž znojemský brankář dokázal dostat centr do bezpečí. Na ČAFCE se tak mohlo slavit vítězství 1:0.

Ohlasy

Miroslav Steinhauser: Utkání bylo typické pro začátek jarní sezóny. Poprvé jsme hráli v tomto roce na přírodní trávě. Zápas byl z obou dvou stran neurovnaný. Vůle, nasazení a chuť byly vidět, fotbalové kombinace tam ale moc nebylo. Myslím si, že jsme si vytvořili více šancí a zaslouženě vyhráli.

 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies