FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

T. Cihlář po Táborsku: Zápasy si prohráváme sami, to se musí změnit

T. Cihlář po Táborsku: Zápasy si prohráváme sami, to se musí změnit S e z i m o v o Ú s t í / Z n o j m o - Mohla to být pro Tomáše Cihláře příjemná premiéra s kapitánskou páskou na ruce. Nakonec z toho ale byla na Táborsku kvůli prohře 0:2 trpká sobota. Znojemský odchovanec zastoupil s céčkem na ruce vykartovaného Matúše Lacka a po utkání mu nebylo moc do zpěvu. „Zápasy si prohráváme sami a to se musí změnit.“

 
 
 

Tomáši, tým si vedl s kapitánskou páskou, ale bylo to vzhledem k prohře asi takové trpké?
O pásku nejde, chtěli jsme bodovat. Zápas jsme si prohráli v první půli po našich chybách. Špatné.

Byla to pro tebe v seniorské kategorie premiéra s céčkem na ruce?
Byla to asi premiéra.

Až do 18. minuty, kdy jsme inkasovali, se zdálo, že máme hru pod kontrolou. Úvodní branka ale posadila soupeře na koně.
Chtěli jsme mít zabezpečenou obranu a chodit do protiútoků, což se nám párkrát povedlo, ale nevyřešili jsme to dobře. Góly, které jsme inkasovali, padli po chybách a tím jsem si utkání sami prohráli.

Při druhé brance se mi zdálo, že si obrana trochu nerozuměla?
Nedorozumění tam nebylo. Na mě šli ze strany dva hráči, přišel přízemní centr. Svoza (Jaroslav Svozil pozn. red.) to měl na noze, ale míč mu nadskočil a se štěstím se odrazil ke Strnadovi.

Do druhého dějství jsme vstoupili tlakem, přesto jsme ale příliš šancí neměli.
V první půli jsme neměli, dá se říct, skoro nic. V druhé části už jsme hru vytáhli a začali presovat, čímž jsme se dostávali do šancí, pološancí. Ale nic z toho nebylo.

Před zápasem jste se připravovali, že všechny standardky Táborska zahrává Džafič. Ten ale nakonec nehrál a právě ze standardní situace jsme pak dostali úvodní gól. Mělo to nějaký vliv?
To s tím nemá vůbec nic společného, nehrálo to roli. Standardka jako standarka. Bylo to o nás, jak do toho půjdeme. Při prvním gólu jsme prohrál hlavičkový souboj a pak už se to odráželo.

I když Táborsko zvítězilo 2:0, nevypadalo to tak, že by nás naprosto přehrálo. Remíza zde byla hratelná.
Hratelný je každý, ať je to Táborsko nebo jiný tým. Když získáte vedení 2:0 z ničeho, tak se vám hraje lépe, zatáhnete se, hrajete na brejky. Jak jsem zmiňoval, zápasy si prohráváme sami a to se musí změnit.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies