FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U16 dovršila povedený víkend dorostenců

Z n o j m o - Našim dorosteneckým týmům vyšel mimořádně vstup do jarní části svých soutěží. Zvítězila devatenáctka, sedmnáctka a povedený víkend zakončila také šestnáctka. Ta si poradila v domácím prostředí s Frýdkem-Místkem a spravila si tak částečně chuť po výsledkově nepovedeném konci podzimu. Nebyla to přitom ledajaká výhra, soupeř se nacházel po podzimu na třetí příčce tabulky a byl tak favoritem utkání!

 
 
1. (Čafka), neděle 22.3.2015
1.SC Znojmo FK - Městský FK Frýdek-Místek  3:1  (2:0)
Branky: 14. Švarc, 19. Stupár, 57. Novák - 61. Kutač
Rozhodčí: Jiří Šachl - Tomáš Křenek, Marek Ondráček
ŽK: Jeřábek, Šohaj, Pánek (všichni Frýdek-Místek)
1.SC Znojmo FK: Koukal - Novotný, Křivánek, Moravec, Koch - Škarka (74. Bauer), Burda, Jaroš (50. Veselý), Stupár - Novák (62. Sysel), Švarc (78. Valenta)
Městský FK Frýdek-Místek: Filipec - Hammer (60. Gold), Sedláček, Karas, Gros (49. Hladík) - Šohaj, Jeřábek, Kusyn (71. Dočkalík) - Kutáč, Mrkvička, Křenek (46. Pánek)

Ohlasy

Miroslav Paul (Znojmo): V prvním jarním kole rozhodly o vítězství individuální chyby hráčů. Frýdek jich udělal více a my jsme je trestali. Utkání to bylo bojovné z obou stran, ale i plné nepřesností. Hráče dnes za výkon chválím, je potřeba na něj navázat i v dalších utkáních.

Krabec a Schmidt (Frýdek-Místek): Odehráli jsme smolné utkání, ve kterém jsme si dali tři branky sami.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies