FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Třinci se venku nedaří, ale nepojede na výlet, varuje Dan Odehnal

Třinci se venku nedaří, ale nepojede na výlet, varuje Dan Odehnal Z n o j m o - Rovnou o dva zápasy ze tří připravily Daniela Odehnala žluté karty. Nyní už má však opět čistý štít a stejně jako jeho spoluhráči se připravuje na nedělní domácí zápas s Třincem. Soupeři se sice venku nedaří, ani mi však nemáme doma dobrou bilanci, znojemský stoper tak nabádá k ostražitosti a zodpovědnému výkonu.

 
 
 

Ty jsi byl u podzimní remízy v Třinci 2:2. Jak bys i podle tohoto zápasu zhodnotil sílu soupeře?
Zápas si pamatuji, dvakrát jsme vedli a soupeř dokázal vždy srovnat. Hlavně druhý poločas se hrál ve vysokém tempu, kdy se hrálo do poslední minuty. Takže Třinec určitě bojovný a houževnatý soupeř.

Na úvod jsme měli těžký los, teď už přichází zápas, kdy se od nás budou body v domácím prostředí očekávat. Souhlasíš?
Přesně tak, na začátku jara jsme měli těžké soupeře, se kterými jsme však mohli bodovat, ale nepodařilo se to. Proto musíme udělat vše, abychom vyhrávali především doma a připisovali si další body.

Třinec venku nebodoval už šest zápasů a dostávají zde i poměrně hodně branek. Berete tento fakt nějakým způsobem v potaz?
Druhá liga je poměrně vyrovnaná a může kdokoliv porazit kohokoliv. Takže i když se Třinci venku nedaří, určitě nepojedou na výlet a svoji kvalitu mají. My se musíme soustředit hlavně na sebe a podat kvalitní výkon a doma i pro fanoušky zvítězit.

Budeme už konečně kompletní. I z hlediska variability v sestavě určitě výhoda?
Od konce podzimu, který se nám výsledkově nepovedl bylo dost hráčů vykartovaných nebo zraněných dále přišlo to onemocnění. Konečně se z toho všeho dostáváme a je to jenom výhoda když má trenér konečně skoro kompletní kádr a může mít víc variant.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies