FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Ludevít Grmela před domácím utkáním s Třincem

Trenér Ludevít Grmela před domácím utkáním s Třincem Z n o j m o - Víkend se sešel s víkendem a v neděli tu máme po čtrnácti dnech opět další domácím klání našeho týmu. Na Městském stadionu V Horním parku přivítáme třináctý Třinec. Trenér Ludevít Grmela si je dobře vědom situace, ve které se oba týmy nacházejí. Mají totiž svorný počet bodů a právě nedělní úspěch by nás mohl dostat do klidnějších pater tabulky.

 
 
 

Tradiční otázka jarních kol. Jak vypadá zdravotní stav kádru?
Celkem se nám to stabilizovalo, v této chvíli jsme na tom doufám nejlépe za tu dobu, co jsem zde, i když samozřejmě nejsme ještě úplně komplet. Jak kolem zdravotního stavu, tak i karet, je to ale myslím poměrně v pořádku.

Třinec má venku velmi špatnou bilanci, má však za sebou dvě důležité domácí výhry s týmy z dolní části tabulky. Bude tedy relativně v pohodě a špatná forma venku by nemusela hrát roli?
Třinec, jako každé mužstvo, chce bodovat a to samozřejmě i na hřišti soupeře. Když se podíváme na jeho pozici, body a těžký los, tak mu velí zde bodovat, protože ho čekají velmi těžké zápasy. Bude to určitě nepříjemný soupeř.

1.SC Znojmo FK - FK Fotbal Třinec
Neděle 29.3.2015 (15:00 hod.)

Když vezmeme předchozí tři jarní zápasy, Vlašim byla jako domácí tým favoritem, Olomouc a Táborsko pak stoprocentním. Nyní budeme v pozici papírového favorita my, asi tak nelze od Třince očekávat sázku na ofenzivu?
Podle jména i loňské prvoligové příslušnosti jsme favoritem. Ale když se podíváme na tabulku, tak jsme vedle sebe. Oba týmy ví, o co jde, budeme chtít samozřejmě vyhrát, Třinec logicky také bodovat.

Na konci sezóny mohou hrát roli i vzájemné zápasy (v Třinci remíza 2:2 pozn. red.). Berete to v potaz?
Na tohle se nedívám. Zápas bude každopádně těžký, ale chceme zvítězit, jak vzhledem k domácímu prostředí, tak k situaci v tabulce. Nemá nyní cenu spekulovat o vzájemném zápase, čeká nás do konce ligy ještě hodně utkání a věřím, že poslední tři, čtyři kola budeme bodově úplně někde jinde a v pohodě.

Zbytečné chyby nás stály body s Olomoucí i na Táborsku, bylo tohle hlavní téma týdne?
Neřekl bych, že to bylo hlavní téma. Měli jsme s tím v zimě určité potíže, což jsme si vyříkali. Defenziva a zodpovědnost se zlepšila. Nemyslím si, že je to nyní úplně špatné, bohužel některé věci jsou spíše takového charakteru, že je to hodně ofenzivní a nemyslíme na zadní vrátka, z čehož soupeři vytěžili. Vždy se nějaké chyby udělají, chybují všechny týmy, je důležité, aby to byli hráči schopni napravit.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies