FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 nenavázala na vítězný úvod jara a prohrála ve Vyškově

Z n o j m o - Naše devatenáctka jela do Vyškova po vysoké domácí výhře nad Šumperkem v dobrém rozpoložení. Sestava byla od prvního jarního zápasu na některých místech odlišná, přesto jsme vedli se soupeřem vyrovnaný boj. V první půli jsem měli mimo Vyškova i protivníka v silném protivětru. O výsledku v podstatě rozhodly dvě chyby, které soupeři daly klid a jistotu. I za stavu 0:2 z našeho pohledu jsme se však nevzdali a snažili se až do poslední minuty s nepříznivým skóre něco udělat. Bohužel se to nakonec nepovedlo a po výsledku 3:1 zůstaly tři body ve Vyškově.

 
 
17. (UT Mlýnská), sobota 28.3.2015
MFK Vyškov - 1.SC Znojmo FK  3:1  (1:0)
Branky: 36. Vintr O., 47. Neděla, 83. Ševčík - 86. Krejčí
Rozhodčí: Chabiča - Florián, Marek
ŽK: Vintr O., Němec - Borovec
MFK Vyškov: Buriánek - Krumpholc, Durák, Vintr O., Hlobil - Minařík, Ševčík, Němec, Ščípa - Neděla, Neubauer (Gryc, Paulík, Kudýn, Jeřábek, Divácký)
1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Morong, Borovec, Hříbek Z., Ondrák - Slavík (83. Chu Huu), Holčapek - Kříž J. (57. Šálek), Landšperský, Krejčí - Pelán (63. Fukal)

Komentář k zápasu

Náš tým se v první půli musel vypořádat se silným protivětrem. Přesto jsme i podle střelecké statistiky vedli s Vyškovem vyrovnaný boj. Soupeř se dostal v první půli do vedení po naši taktické chybě zásluhou Vintra a s jednogólovým náskokem v zádech se samozřejmě hraje lépe. Již po pár minutách druhého dějství navíc Vyškovští využili obdobné chyby a byť jsme byli v druhém dějství lepším týmem, museli jsme dohánět dvougólové manko po trefě Neděly.

Znojemský tlak postupem minut sílil. Bohužel z toho však nerezultovalo snížení, ale v 83. minutě průniková přihrávka Vyškova a v podstatě rozhodnutí utkání v podobě trefy Ševčíka. Přesto svěřenci trenéra Zlámala bojovali až do závěrečné minuty, což ocenil i sám kouč a odměnou jim bylo alespoň snížení v 86. minutě, kdy se trefil Krejčí.

Ohlasy

Luděk Zlámal: V prvním poločase jsme více než se soupeřem bojovali se silným protivětrem, nicméně středoví obránci společně s brankářem v defenzivě vyrobili jednu taktickou chybu a domácí toho využili ke střelení vedoucí branky. Druhý poločas byl z naší strany herně lepší, ale za stejnou chybu jsme znovu kapitulovali a v době naší aktivity směrem dopředu soupeř využil průnikové přihrávky a víceméně rozhodl o zisku bodů. Odměnou za naši snahu pro nás byla branka Krejčího. Je dobře a cením si toho, že i po obdržených brankách kluci to nevzdali a byli aktivní. V české fotbalové nátuře totiž stav 0:2, 0:3 svádí k útlumu a jeví se jako neřešitelná situace.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies