FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Grmela po Varnsdorfu: I přes prohru se nemáme za co stydět

Trenér Grmela po Varnsdorfu: I přes prohru se nemáme za co stydět Z n o j m o - Krom koncovky neměl po nedělním utkání s Varnsdorfem trenér Ludevít Grmela svým svěřencům co vytknout. Naši hráči dřeli, bojovali, po celý zápas útočili, přesto se zasloužené odměny nedočkali. Co víc, po nešťastném vlastním gólu jsme vyšli bodově naprázdno, což byla v kontextu celého zápasu velmi krutá rána.

 
 
 

Trenére, hodně hořký konec utkání. Po velmi dobrém výkonu nakonec nešťastný vlastenec a ani bod. Jaké je vaše hodnocení?
Od začátku utkání jsme nasadili vysoké tempo. V první půli jsme byli jasně lepším týmem. Soupeř se v podstatě nedostal za půlku a měl jednu střelu na bránu až ve 45. minutě. V úvodu druhé půle zkusil být Varnsdorf aktivní, ale celkově jsme byli po celé utkání jasně ofenzivnější. Na to, že hraje Varnsdorf o postup, byl pro mě zklamáním.

Dnes byly oproti minulých základním sestavám určité změny a posuny. Jak jste byl spokojený s touto variantou?
Ano, vyzkoušeli jsme to nějakým způsobem posunout. Pomalu se nám stabilizuje kádr po zraněních, kartách atd. Máme nyní více variant zamíchat se sestavou, což se nám i osvědčilo. Bohužel nedotlačíme to do brankové fáze.

Proti Varnsdorfu tam od začátku bylo vše, agresivita, aktivita, dobrý pohyb. Štěstí jsme šli naproti, prohra musí hodně mrzet...
Samozřejmě mě mrzí, že jsme si z utkání neodnesli žádné body. Kluci si to za výkon určitě zasloužili. Kdybychom hráli takto s ostatními týmy, proti kterým jsme doposud nastoupili, tak máme o šest bodů více a nedíváme se doleva, doprava. Každopádně se nemusíme stydět, co jsme před domácím publikem předvedli.

I přes dnešní dobrý výkon to zkrátkaneklaplo. Smůly kopec dokumentovala i inkasovaná branka, která byla v podstatě vlastní. Byli jsme lepší, ale někdy to tak ve fotbale prostě bývá.

Posted by 1.SC Znojmo on 12. duben 2015

Po inkasovaném gólu přišli do hry ještě další ofenzivnější hráči, proti zahuštěné obraně však bylo nesmírně těžké se prosadit.
To už tak bývá, Varnsdorf to zazdil, bránil v deseti lidech. Pak už se těžko dostává do šancí. Dali jsme to na tři vzadu, cpali jsme vše dopředu, kde dobře sbíral míče Libor Žondra.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies