FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Melunović sestřelil Kolín, Opavská pohoda

Dohráno FNL: Melunović sestřelil Kolín, Opavská pohoda Z n o j m o - Uplynulý víkend nabídl v rámci 22. kola Fotbalové národní ligy opět mnoho zajímavých momentů, zápasů a zápletek. Z výkonů v tomto soutěžním kole vyčníval hattrick ústeckého Alena Melunoviće a samozřejmě opět další čisté konto zlínského brankář Stanislava Dostála. Z týmových výkonů jsme si všimli jarní opavské pohody.

 
 
 

Kolorit posledních víkendů, Dostál stále neprůstřelný. Odčaruje ho Znojmo?

Stává se to takovou tradicí, že Zlín a Stanislav Dostál zde mají již prakticky pevné místo. Zlínský brankář drží i po utkání s Frýdkem-Místkem svoji fantastickou neprůstřelnost. Minutáž bez obdrženého gólu v řadě prodloužil již na 470 minut a série pěti čistých kont v řadě je také velice pěkný statistický příspěvek. My však věříme, že tato vynikající bilance v sobotu končí, právě do Zlína totiž míříme v rámci 23. kola Fotbalové národní ligy.

Melunović hattrickem sestřelil poslední Kolín

Ústí nad Labem na jaře úspěšně pokračuje v záchranářském tažení. Doma porazilo Kolín jednoznačně 5:1 a na patnáctý Most už má náskok jedenácti bodů. K výhře nad posledním týmem tabulky výrazně přispěl útočník Alen Melunovič (hostování z Teplic), který zaznamenal hattrick.

Ještě Vám dlužíme rozhovor s autorem hattricku z nedělního utkání, s Melunem. Jak se Vám jeho výkony v dresu Army zatím líbí?

Posted by FK Ústí nad Labem on 15. duben 2015

Opavská pohoda vystoupala už na sedmé místo v tabulce

Jaro nezačali Slezané dobře, když prohráli v Ústí nad Labem. Od té doby ale opavský stroj šlape, což dokazuje série pět zápasů bez prohry. Nováček soutěže se tak nyní s třiatřiceti body nemusí bát o záchranu a v tabulce už vystoupal na sedmé místo. Naposled si doma "smlsl" na o postup bojujícím Žižkovu, který má ale momentálně nepříjemné starosti nefotbalového rázu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies