FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Paráda! Omlazená juniorka se blýskla výhrou Libercem

L i b e r e c / Z n o j m o - Narozdíl od minulých domácích zápasů jsme na dlouho cestu do Liberce vyrazili s mladší sestavou, která byla doplněna o mazáky Njireho a Levaie s A-týmu. A v Liberci jsme se opravdu činili. Favorit utkání musel po celý zápas dotahovat, což se mu povedlo pouze v první půli. Na branky Alacy a Ondráka z druhého dějství už stačili odpovědět pouze snížením.

 
 
31. (Jeronýmova), pondělí 20.4.2015
FC Slovan Liberec - 1.SC Znojmo FK  2:3  (1:1)
Branky: 24. Frimmel, 71. Maršálek – 9. Njire, 52. Alaca, 68. Ondrák
Rozhodčí: Pavel Vlasjuk - Karel Hanousek, Vít Šťastný
FC Slovan Liberec: Lukáč – Franič (62. Maršálek), Egert, Bong, Henzl – Bláha (45. Tabeira), Ondráček – Kaiser (62. Polívka), Dydowicz, Calazans (78. Jánošík) – Frimmel.
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Hrazdílek, Borovec, Bogner, Sokol (46. Fukal), Alaca (87. Landešperský), Yilmaz, Levai, Nehyba, Ducký (63. Ondrák), Njire.

Komentář k zápasu

Úvod z naší strany nebyl vůbec špatný, právě naopak. Svou měrou tomu přispěl i domácí brankář. Ten si totiž v 9. minutě neporadil s dalekonosnou bombou Stijepa Njireho a šli jsme do vedení. Liberec samozřejmě reagoval zvýšenou aktivitou, ve 14. minutě ale dokázal prudkou přihrávku Calazanse vyškrábnout brankář Konvalina.

Náš gólman kapituloval až ve 24. minutě. Ve středu pole jsme ztratili míč a rychlý protiútok zakončil Denis Frimmel. Vyrovnání nás ale do kolen nedostalo. Severočeši sice byl stále aktivní, ovšem skóre se už do přestávky neměnilo. V závěru půle naopak mohl další jedovkou z přímého kopu vrátit vedení na naší stranu Njire.

Druhé dějství začalo pro svěřence trenéra Dudy stejně z vesela jako část první. Po standardní situaci vyrazil brankář Lukáč střelu přesně k Ali Alacovi a ten uklidil míč do prázdné sítě. A mohlo být ještě lépe. V 55. minutě dostal míč před vápno Yilmaz, zbavil se obránce, prostřelit gólmana mezi nohy se mu ale bohužel nepovedlo.

Poté se musel činit i náš brankář Jakub Konvalina. Důležitý zákrok vytáhl proti Kaiserovi a pak si poradil i s hlavičkou po rohovém kopu. To byl to dobrý základ pro další úder do liberecké obrany. Bogner dokázal v 68. minutě z pravé strany odcentrovat před bránu přesně na nabíhajícího Petra Ondráka a ten si připsal svůj premiérový gól v Juniorské lize.

Naneštěstí to ale bylo ještě drama. Dvoubrankový náskok jsme dlouho neudrželi a tři minuty po gólu Ondráka dokázal odražený míč po standardní situaci vrátit do brány Lukáš Maršálek. Slovan ovšem následně vyrovnání odmítl. Frimmel šel sám na bránu, ale míč se mu svezl a domácí hráč bránu přestřelil. To bylo v 82. minutě od Slovanu vše. My jsme naopak mohli vedení navýšit, Bogner však v závěru ve své šanci pojistku nepřidal. I přesto se domů na jih Moravy jelo s výbornou náladou.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies