FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Libor Žondra v rozhovoru pro Deník po výhře nad Zlínem

Libor Žondra v rozhovoru pro Deník po výhře nad Zlínem Z n o j m o - Po nešťastném utkání s Varnsdorfem si ho pro rozhovor vybrala MF Dnes a ani po výhře ve Zlíně nevyšel útočník Libor Žondra naprázdno. Tentokrát se na něj "zaměřil" Deník a vy si nyní můžete přečíst rozhovor, který vedl David Nekvinda. Tématem byl pochopitelně Zlína, ale třeba i příští domácí zápas se Žižkovem a postavení v tabulce.

 
 
 

Zlín se na jaře proměnil v postrach druhé ligy. Jak se vám jevila jeho hra?
Hráli dobře, akorát nechytili náš začátek. Fyzicky i fotbalově jsou na tom hodně dobře. Na konci jsme měli i štěstí.

V desáté minutě jste vedli 2:0. Jak moc vám rychlý start pomohl?
Určitě hodně. Byl to pro nás ideální scénář. Začátek jsme měli výborný. Potom jsme si náskok hlídali. V kabině jsme si řekli, že si pohlídáme začátek druhé půle. To se nám nepovedlo a Zlín snížil. Pak jsme ale i s pomocí břevna náskok ubránili.

Sedm kol před koncem druhé ligy máte na sestupové pozice třináctibodový náskok. Cítíte se už bezpečně?
Vypadá to, že boj o sestup se nás už netýká. Nemusíme se už pod sebe dívat. I v televizi jsem viděl kluka z Mostu, který říkal, že se nemají od čeho odrazit. Oni s Kolínem asi spadnou. Můžeme se dívat jen nad sebe.

CELÝ ROZHOVOR SI MŮŽETE PŘEČÍST NA WEBU DENIK.CZ ZDE

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies