FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Duda - Cením si, jakým způsobem jsme v Liberci zahráli

Trenér Duda - Cením si, jakým způsobem jsme v Liberci zahráli Z n o j m o - Juniorka má aktuálně velmi povedené období, které pokračovali i v pondělí v Liberci. Sestava i s několika mladíky podali proti favoritu utkání velmi dobrý výkon, což pochopitelně ocenil i trenér Tibor Duda. Ten si pochvaloval především způsob, jakým se jeho svěřenci prezentovali.

 
 
 

Aktuálně série tří výher. Každé vítězství je samozřejmě cenné, vážíte si ale toho pondělního v Liberci více vzhledem k sestavě, která nastoupila?
Každá výhra je super. Co se týče pondělního utkání v Liberci, neřešil bych ani tak sestavu, ale jakým způsobem to kluci odehráli. Mě to silně připomínalo sobotní utkání ve Zlíně (A-tým zvítězil 2:1 pozn. red.), kdy se kluci vydali ze všech sil. To stejné se v podstatě opakovalo v Liberci ze strany naší juniorky. To mě velmi moc potěšilo.

Někteří hráči odehráli celý zápas v neděli za U19 a na konci zápasu už měli křeče, i to dokazuje, že ze sebe vydali opravdu vše. A chtěli dohrát i přesto, že mohli střídat.

Jde vidět, že pracovitost hráčů jde nahoru a pochopili, že na sobě neustále musí pracovat...
Bez tvrdé práce pochopitelně fotbal nelze dnes hrát. Jestli si někdo, myslí, že se to uhraje fotbalově, tak je na omylu. Je pravda, že kluci, teď doufám, že to nezakřiknu, to pochopili. Série posledních zápasů to dokazuje, i když jseme prohráli v Třinci, kde jsme ale také podali dobrý výkon. Má to vzestupnou tendenci. Za toto sice moc často kluky nechválím, ale pochvalu si zaslouží. Začali na sobě pracovat, snad pochopili, co dnešní fotbal obnáší.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies