FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Grmela: Žižkovští i přes problémy ukazují, že jsou silný tým

Trenér Grmela: Žižkovští i přes problémy ukazují, že jsou silný tým Z n o j m o - Zápas s dalším týmem z vrchu tabulky se nezadržitelně blíží. V neděli na domácí půdě přivítáme Viktorii Žižkov. V pražském klubu vypluly na povrch minulý týden některé nefotbalové problémy a i tom jsme se bavili v rozhovoru s trenérem Ludevítem Grmelou. I přes trable, které žižkovští hráči mají, jde ovšem o velice nebezpečného soupeře, což se ostatně potvrdilo i minulý týden v utkání s Mostem.

 
 
 

Na úvod samozřejmě nemohu začít jinak. Všichni dobře ví, jaká je momentálně na Žižkově situace. Hráči hrozili stávkou kvůli nevypláceným mzdám. Většinou to ale ještě ten tým stmelí, což myslím platí i v tomto případě...
Viděli jsme to minulý týden, kdy dokonce v televizi a tisku proběhlo, že hráči Žižkova snad nenastoupí a proběhne nějaká "stávka". Mužstvo se ale semklo, proti Mostu nastoupilo a odehrálo kvalitní zápas. Určitě to není pro kluky, ani tým jednoduché, ale jde vidět, že je to silný mančaft a nad Mostem vyhrál celkem s přehledem a přesvědčivě.

1.SC Znojmo FK - FK Viktoria Žižkov
Neděle 26.4.2015 (17:00 hod.)

Pojďme k našemu týmu. V posledních dvou zápasech byl kádr konečně kompletní a tím pádem mohla být pochopitelně i větší variabilita složení sestavy. Dle mého se to ihned projevilo v pozitivním slova smyslu. Souhlasíte?
Bavíme se o tom už dlouho. Je pochopitelně výhodou, když máte kádr pohromadě, bez zranění, bez karet, dá se to nějakým způsobem protáčet. Věděli jsme, že hráči jsou použitelní na vícero postech a teď se nám to ukazuje. Vždy a všude je to výhodou pokud jsou hráči schopni odehrát dva, tři posty. Je to super pro tým i pro trenéra.

Šlo na hráčích v týdnu vidět, že je výhra na Zlínem povzbudila? Bylo to patrné na sebevědomí, pohodě?
Už předtím, i když zápasy nedopadly výsledkově, byla na trénincích vidět pozitivní nálada. Výkon šel pořád nahoru, ve Zlíně jsme z tlaku konečně dokázali vytěžit i branky. O to je to cennější, že je to proti takovému soupeři jakým byl Zlín, který na jaře ještě s nikým body neztratil. Samozřejmě takový ten dobrý pocit jde na hráčích vidět. S každou takovou výhrou hráčům roste sebevědomí a doufejme, že to prodáme i v neděli se Žižkovem.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies