FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bitva s čelem tabulky pokračuje, v neděli přivítáme Viktorii Žižkov

Bitva s čelem tabulky pokračuje, v neděli přivítáme Viktorii Žižkov Z n o j m o - Předminulý týden Varnsdorf, minulý týden Zlín a nyní náš čeká další tým z horních pater tabulky - Viktoria Žižkov. V domácím prostředí bychom pochopitelně chtěli navázat na předchozí dobré výkony a věříme, že s vaší podporu zůstanou všechny tři body doma. Úvodní výkop je naplánován na nedělní 17:00. Těšíme se na vás!

 
 
 

V sezóně 2001/2002 byla Viktoria Žižkov kousek od ligového titulu. Nyní hraje Fotbalovou národní ligu a řeší úplně jiné problémy, a to nikoliv fotbalové. Pražané stále bojují ve vrchních patrech tabulky, trápí je však jiné záležitosti, záležitosti ekonomické. V minulém týdnu vyplulo na povrch, že hráči nedostávají mzdy a byli dokonce odhodláni stávkovat. Situace se ale nakonec prozatímně vyřešila a Žižkov porazil Most 3:1.

1.SC Znojmo FK - FK Viktoria Žižkov
Neděle 26.4.2015 (17:00 hod.)

Právě výhra v Mostě, ale i předchozí zápasy ukázaly velkou vnitřní sílu žižkovského týmu, ten totiž i přes problémy předváděl a předvádí vzhledem k situaci velmi dobré výkony.

Žižkov je momentálně v tabulce na pátém místě a stále pošilhává po postupu do Synot ligy. Na druhý Zlín ztrácí šest bodů a má právě nedělní zápas proti našemu týmu k dobru. Pokud Žižkovští uspějí, můžou odstup srazit pouze na tři body.

Exkluzivní rozhovor pro web sport.cz

Posted by FK Viktoria Žižkov on 22. duben 2015

Trenéři před zápasem

LUDEVÍT GRMELA (ZNOJMO): Na Žižkově byly nedávno určité problémy, kdy dokonce v televizi a tisku proběhlo, že hráči snad nenastoupí a proběhne nějaká "stávka". Mužstvo se ale semklo, proti Mostu nastoupilo a odehrálo kvalitní zápas. Určitě to není pro kluky, ani tým jednoduché, ale jde vidět, že je to silný mančaft a nad Mostem vyhrál celkem s přehledem a přesvědčivě.

JINDŘICH TRPIŠOVSKÝ (VIKTORIA ŽIŽKOV): Po výhře v minulém kole, dvou dnech volna a také částečném vyřešení problémů se situace k šatně uklidnila. Celý tým se od středy připravuje na utkání, ve kterém chceme pochopitelně uhrát úspěšný výsledek. Nesmíme se však dívat na současnou tabulku. Postavení Znojma v ní totiž neodpovídá momentální formě, ve které nastupuje v posledních zápasech.

Při těsné porážce s Varnsdorfem bylo Znojmo po celý zápas lepší a minulý týden dokázalo zvítězit ve Zlíně. Ve svém kádru má několik velmi zkušených fotbalistů a hlavně ofenzivní dvojice Žondra a Okleštěk je hodně nebezpečná. Klíčem k našemu úspěchu bude právě eliminace jejich útočné síly. (zdroj: fkvz.cz)

NA PODZIM

FK Viktoria Žižkov - 1.SC Znojmo FK 0:2 (0:1)
Branky: 6. Helísek, 79. Žondra

Porovnání týmů

11. místo v tabulce 28 bodů
29:32 skóre 1,26 gólů na zápas
6 čistých kont P-V-P-P-V forma
3 červené karty 9 bodů doma
5. místo v tabulce 39 bodů
37:21 skóre 1,61 gólů na zápas
9 čistých kont V-R-V-P-V forma
0 červených karet 11 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies