FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka nedala Břeclavi šanci a po zásluze zvítězila

Devatenáctka nedala Břeclavi šanci a po zásluze zvítězila Z n o j m o - Naše devatenáctka si dokázala v sobotu v Břeclavi připsat druhou výhru v řadě. Domácí tým jsme po dobrém výkonu porazili 3:1. Soupeř dokázal utkání "zdramatizovat" až v samotném závěru, kdy už jsme ale měli pohodlný náskok 3:0. V tabulce nám patří šestá pozice s čtyřbodovou ztrátou na Frýdek-Místek.

 
 
21. (Třída 1. Máje), sobota 25.4.2015
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek - 1.SC Znojmo FK  1:3  (0:1)
Branky: 85. Simon - 18. Sokol, 62. Fukal, 69. Slavík
Rozhodčí: Sedláček - Hrubý, Janulík T.
ŽK: Morong (Znojmo)
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek: Bíza – Florus, Svoboda, Trčka (83. Víša), Večeřa (57. Fungáč), VuVan, Redek, Tichý, Horčička T. (c), Bílek (12. Kocourek), Simonyi
1.SC Znojmo FK: Šurkala - Morong, Borovec, Pokorný, Ondrák - Dobrovolný, Sokol, Fukal (c) (65. Slavík), Dúcký - Landšperský (77. Pelán), Kříž J. (61. Krejčí)

Komentář k zápasu

Domácí Břeclav jsme od začátku utkání přehrávali naší aktivitou, což se projevilo i na počtu střel a rohů. Tato statistika se přiklonila na naší stranu, důležité jsou však branky. V 18. minutě otevřel skóre po přihrávce Fukala Patrik Sokol a do druhé půle se nám tak mohlo jít klidněji.

I v druhém dějství jsme měli na vrch a své těsné vedení si pojistili. V 61. minutě přidal ke gólové asistenci také branku Jaroslav Fukal a o sedm minut později se prosadil individuálně Milan Slavík. Pohodlný náskok nás trochu ukolébal, Břeclav však stačila pouze snížit.

Ohlasy

Luděk Zlámal: Dnešní utkání jsme zvládli výsledkově i herně a z naší strany to byl opravdu dobrý výkon. Pochvala týmu z mé strany je na místě. Úplnou spokojenost mi kalí dvě věci. Tou první je způsob proměňování - neproměňování gólových příležitostí takzvaných „tutovek“ a byly k vidění minimálně čtyři. Druhou je, že od 70. minuty při stavu 3:0 jsme ubrali na tempu, pohybu a koncentraci. Věřím, že si to uvědomíme a další utkání bude v těchto věcech daleko, daleko lepší.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies