FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Roman Hříbek pro Znojemský Deník: Gól mě bude stát asi 2 tisíce

Roman Hříbek pro Znojemský Deník: Gól mě bude stát asi 2 tisíce Z n o j m o - Po nedělním vítězném utkání s Viktorií Žižkov byl jedním z velkých hrdinů. Není divu, náš obránce Roman Hříbek vstřelil svůj premiérový gól za Znojmo a navíc byl vítězný. Není tak velkým překvapením, že zájem měla o Romana i média. V tomto případě Znojemský Deník, pro který vznikl následující rozhovor, který vedl Jan Pařík.

 
 
 

Dal jste svůj první gól v součtu první i druhé ligy. Jak moc si ho ceníte?
Cením si toho hodně. Šlo o můj cíl, taky se někdy trefit. Byl první a navíc vítězný, to potěší.

Zřejmě se nevyhnete poplatku do společné pokladny...
Jojo. Kluci mi to hned po zápase hlásili. První branka mě bude stát asi dva tisíce korun.

Znovu jste ukázali sílu proti sokovi z horních pater tabulky...
Je to tak. Vyhráli jsme už třeba v Olomouci, minulé kolo ve Zlíně. Proti silným nám to jde a jsem za to rád. Hlavně jsem ale rád, že jsme udělali zase nějaké body na domácím stadionu. Moc jich jinak není.

Spoluhráči Okleštěk se Žondrou měli ve druhé půli jasné šance. Kdyby je proměnili, asi se vám v závěru dýchá líp. Vyčítali jste jim něco po zápase?
Neříkali jsme jim nic, protože jsme vyhráli. Kdybychom nějaké body ztratili, asi nějaké slovo na jejich adresu padne. Okli mohl dát na 2:0 a mohlo být po zápase. Takhle jsme se strachovali až do konce.

CELÝ ROZHOVOR NAJDETE NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies