FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

ON-LINE: MFK Karviná - 1.SC Znojmo FK 3:1 (konec)

ON-LINE: MFK Karviná - 1.SC Znojmo FK 3:1 (konec) Z n o j m o / K a r v i n á - Už za několik desítek minut nás čeká utkání v Karviné v rámci 27. kola Fotbalové národní ligy. Netradičně ve středu zde budeme zápolit o body. Stejně jako před a v průběhu nedělního zápasu s Frýdkem-Místkem, i nyní vám budeme nabízet zajímavosti a důležité informace přímo on-line.

 
 
 

MFK OKD Karviná - 1.SC Znojmo FK 3:1 konec

79.m. - GÓL KARVINÁ DANIEL TARCZAL. Dnes opravdu nemáme den. Dvakrát jsme také sáhli ke střídání. Odešli Okleštěk a Ledecký, do hry naskočili Pázler a Lapeš.

72.m. - Okysličit naši ofenzivu přišel Bronislav Stáňa, který nahradil Martina Levaie a ihned se dobře prezentoval, jeho střela šla jen těsně vedle brány.

49.m. - GÓL KARVINÁ MIHAILO JOVANOVIĆ. Nedorozumění v obraně číslo dvě a v podstatě další snadný gól pro domácí - 2:0.

44.m. - GÓL KARVINÁ VOJTĚCH KUBISTA 1:0 - Ilizi nejprve vyškrábl míč na roh. Při něm si však naši hráči příliš nerozuměli a Vojtěch Kubista se poměrně snadno dostal ke gólu.

32.m. - Tomáš Okleštěk chtěl vypíchnout míč, což se mu také povedlo, ale nechtě poslal jednoho z karvinských hráčů do šance. Křižná střela šla vedle.

14.m. - Zatím sledujeme vyrovnané útoky. Už jsme měli i nějaké náznaky šancí, ale koncovka zatím chybí. Přímo před naším stanovištěm kotel karvinských fanoušků.

17:00 - Obě jedenáctky na hřišti může se začít.

12:00 - Přesně v tento čas, jsem vyrazili z Komenského náměstí ve Znojmě na cestu do Karviné. Cesta bude dlouhá 269 kilometrů a trvat 2 hodiny a 49 minut.

Škola v plném proudu, krásné počasí a my vyrážíme do Karviné!

Posted by 1.SC Znojmo on 13. květen 2015

14:00 - Momentálně se nacházíme 110 kilometrů od Ostravy. Už se blížíme k cíli.

14:43 - Stále na cestě.

16:00 - Tak už jsme v Karviné. Nahraje se na obvyklém stadionu Karviné, ten je totiž momentálně v rekonstrukci. Utkání se odehraje na stadionu Kovona.

Už jsme tady. Dočasné útočiště Karviné na stadionu Kovona

Posted by 1.SC Znojmo on 13. květen 2015

16:31 - Probíhá předzápasová rozcvička. Na fotu Radim Nepožitek, Jaroslav Svozil a úplně vpravo také junior Roman Nehyba.

16:33 - Naše sestava proti Karviné: Ilizi - Njire, Cihlář, Hříbek, Svozil, Odehnal, Okleštěk, Lacko, Levai, Ledecký, Žondra.
Náhradníci: Doleček - Lapeš, Pázler, Nepožitek, Stáňa, Helísek, Nehyba (J).

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies