FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Závěr první a začátek druhé půle rozhodl o prohře v Karviné

Závěr první a začátek druhé půle rozhodl o prohře v Karviné K a r v i n á - Gól do šatny a pak i ze šatny, tak lze charakterizovat dvě osudové chvíle utkání v Karviné. A také dvě nedorozumění. Po nich udeřili domácí na konci prvního i na začátku druhého poločasu. Stejný obrat jako v neděli s Frýdkem-Místkem se ale bohužel neopakoval. V ofenzivě jsme se trápili, byť v závěru zápasu alespoň z pokutového kopu korigoval skóre Jan Pázler. V utkání jsem postrádali oporu zadních řad Pavla Dreksu a šanci dostali i někteří hráči z lavičky.

 
 
27.k. FNL, středa 13.5.2015
MFK Karviná - 1.SC Znojmo FK  3:1  (1:0)
Branky: 44. Kubista, 49. Jovanovič, 79. Tarczal – 89. Pázler (pen.)
ŽK: 89. Růžička - Odehnal
Rozhodčí: Zbyněk Proske - Petr Antoníček, Petr Caletka
MFK Karviná: Pindroch – Růžička, Kubista, Jovanović, Eismann, Daníček, Janíček (73. Tarczal), Fiala, Juřena, Puchel (78. Knötig), Urgela (81. Panák).
1.SC Znojmo FK: Ilizi – Hříbek, Svozil, Odehnal, Cihlář, Njire, Okleštěk (78. Pázler), Lacko, Levai (72. Stáňa), Žondra, Ledecký (74. Lapeš).
Počet diváků: 762
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Úvod se nesl ve vyrovnaném duchu, přeci jen jsme ale byli aktivnější my. Nadějné akce ale nenalezly koncovku. Blízko byl Levai i v osmé minutě Žondra, kterému míč v dobré šanci ukopl Urgela. Karviná byla postupem času také nebezpečná, ale do k ohrožení brány se dostala až ve 23. minutě. Puchel šel z levé strany sám na bránu, ale Ilizi dokázal pohotově vyběhnout a šanci zlikvidovat.

Nebezpečná byla i křižná střela Daníčka, která šla ale naštěstí vedle brány. Domácí se dočkali na Kovoně až v samotném závěru, když v podstatě vše spělo k remízovému stavu. Nejprve Ilizi vyškrábl nebezpečný pokus, aby následně z rohu udeřilo. Po přetaženém centru na zadní tyč došlo k nedorozumění naší obrany a Vojtěch Kubista přišel snadno k vedoucí brance.

Snahu o vyrovnání nám zhatil už úvod druhého dějství. Došlo totiž k podobné situaci jako u úvodního gólu, i další nedorozumění dokázala Karviná potrestat. Mihailo Jovanovič dostal míč na penaltu a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. I nadále pak byli domácí nebezpečnější. My jsme se naopak v ofenzivě prosazovali jen těžko. Pokud už jsme se dostali do nějaké nadějné akce, nevyšla nám kombinace. Spolehnout jsme se nemohli ani na standardní situace.

Naší první nebezpečnou střelou byl pokus střídajícího Stáni v 73. minutě, která jen těsně minuta bránu. Pak už se ke slovu opět dostali domácí. Fialovu střelu ještě Ilizi lapil, v 79. minutě už ale neměl nárok na střelu k tyči z ideální pozice Daniel Tarczala. Zmírnit prohru mohl vzápětí Hříbek, ovšem možná i trochu přistrčený hlavičkoval nad. Do stejného místa zamířil i v 85. Žondra. Nakonec se to povedlo Janu Pázlerovi, který proměnil pokutový kop po faulu na Lapeše.

Ohlasy

Ludevít Grmela: Rozhodl pětiminutový úsek z konce prvního a začátku druhého poločasu, kdy jsme dvakrát inkasovali. V těchto momentech se zcela jasně ukázal problém v absenci obránce Dreksy, který je naším rozdílovým hráčem v defenzivě.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies