FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

I 1.SC fandí. Hráči hokejistům proti Kanadě věří

I 1.SC fandí. Hráči hokejistům proti Kanadě věří Z n o j m o / O p a v a - Výprava 1.SC Znojmo FK je momentálně na cestě k ligovému utkání v Opavě. I v autobuse se však bude fandit našim hokejistům v semifinále Mistrovství proti Kanadě, které vypukne za malou chvíli. Zeptali jsme se na tipy čtyř našich hráčů, všichni české hokejové reprezentaci věří.

 
 
 

Jiří Doleček - Myslím, že to skončí 3:2. Samozřejmě pro nás.

Roman Nehyba - Bude to pořádné drama, ale věřím, že zvítězíme 2:1.

Martin Levai - Něco mi říká, že se rozhodne v prodloužení. V základní hrací době to bude 3:3 a ve zmíněném prodloužení rozhodne Tomáš Plekanec.

Pavel Lapeš - Já to vidím stejně jako Martin, tedy remíza v základní hrací době. Ovšem myslím, že rozhodnou až nájezdy, v kterých ale zvítězíme. Kdo bude vítězný střelec, si však netroufnu odhadnout.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies