FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka nedala Varnsdorfu v domácím prostředí šanci

Z n o j m o - Naše juniorka vyrukovala na Varnsdorf se silnou sestavou a v utkání byla jasným favoritem. Tyto papírové předpoklady se jednoznačně potvrdily. Už do první půle jsme si vypracovali vedení 3:0, které jsme až na jednu výjimku v druhé části kontrolovali. Výhra nás posunula na čtrnácté místo tabulky.

 
 
36. (Husovy sady), pondělí 18.5.2015
1.SC Znojmo FK - FK Varnsdorf  4:1  (3:0)
Branky: 5. Ledecký, 15. Alaca, 24. Helísek, 57. Bogner – 76. Knitl
ŽK: 89. Hříbek
Rozhodčí: Tomáš Klíma - Zdeněk Dobrovolný, Petr Mrázek
1.SC Znojmo FK: Bula – Hrazdílek, Pokorný, Honz (66. Hříbek), Ledecký (46. Yilmaz), Pázler (60. Ondrák), Alaca, Nehyba, Lapeš, Helísek (46. Bogner), Celik
FK Varnsdorf: Klouda – Tran Dang, Bače (49. Calpaš), Ruszó, Šimoník, Holubek, Švec (81. Touš), Kučera, Kapić, Knitl, Hamada.

Komentář k zápasu

Do utkání nastoupil domácí tým v silném složení a na hřišti se to od úvodní minuty projevovalo. Už v páté minutě využil hrubky v rozehrávce David Ledecký a měl před sebou jen bezmocného brankáře Kloudu. Varnsdorf se poté snažil hru vyrovnat, ale zkušenost a herní jistota byla jasně na straně Znojma.

V patnácté minutě zvýšil na 2:0 jedovkou k pravé tyči Ali Alaca a začínalo být jasné, že Varnsdorf to bude mít ve Znojmě velice těžké. Ve 24. minutě navíc přidal velezkušený David Helísek třetí branku po krásné ráně do vzdálenějšího rohu brány. Jihomoravané hráli v pohodě a do poločasu mohli ještě skóre navýšit Pázler. Svoji střelu na bližší tyč ale poslal těsně nad bránu.

I druhé dějství bylo ve znojemské moci. Hrálo se v drtivé většině na polovině Varnsdorfu. Domácí však svoji převahu nedokázali přetavit do branek. Jediným přesným zásahem byl v této části gól střídajícího Patrika Bognera z 57. minuty, kdy znojemský útočník doslova prostřelil brankáře mezi nohama.

I přes převahu domácího týmu se hosté dočkali čestného úspěchu. Jeden z ojedinělých útoků proměnil v 76. minutě střelou k bližší tyči Petr Knitl. Šance Jihomoravanů naopak zůstaly neproměněny a skóre se tak již neměnilo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies