FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V příští sezóně FNL s Českými Budějovicemi a Hradcem Králové

V příští sezóně FNL s Českými Budějovicemi a Hradcem Králové Z n o j m o - Uplynulý víkend a 28. kolo Synot ligy rozhodlo o tom, že v příštím ročníku Fotbalové národní ligy budeme soupeřit s Českými Budějovicemi a Hradcem Králové. Oba týmy už totiž ztratily matematickou šanci na záchranu v nejvyšší české fotbalové soutěži a v následující sezóny budou účastníky FNL.

 
 
 

Hradec Králové i České Budějovice jsou momentálně v tabulce Synot ligy svorně bok po boku s dvaadvaceti body, na čtrnáctý Liberec mají přitom již nedostižitelnou ztrátu osmi bodů. Hradec Králové prohrál právě v Liberci a Jihočeši padli v Ostravě. Znamenalo to jediné, už jistý sestup z nejvyšší české soutěže. Po roční přestávce si tak zahrají Hradec a Budějovice opět Fotbalovou národní ligu, byly to totiž právě tyto dva celky, které minulé léto slavily postup.

Pro připomenutí dodáváme, že v minulé sezóně se z první ligy sestupovalo s 29 (Olomouc) a 27 body (Znojmo). S Hradcem Králové i Českými Budějovicemi se v druhé lize potkáme vůbec poprvé. S Hradcem jsme měli zkušenost v mistrovském zápase v sezóně 1994/95 v rámci domácího poháru. Ve 3. kole jsme prohráli 0:1.

Až do nedělního podvečera platilo, že se v každé sezoně SYNOT ligy udržel alespoň jeden nováček...

Posted by SYNOT liga on 18. květen 2015

Známe už také sestupující ve Fotbalové národní lize, jimiž jsou Most a Kolín. Nyní už čekáme jen na vyřešení tajenky, kdo postoupí z MSFL (velice blízko postupu má Sigma Olomouc B). Z ČFL se po roce do druhé ligy vrací Bohemians Praha.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies