FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dreksa nám dává pocit jistoty, oceňuje T. Cihlář v rozhovoru pro Deník

Dreksa nám dává pocit jistoty, oceňuje T. Cihlář v rozhovoru pro Deník Z n o j m o - Naši fotbalisté mají za sebou sobotní remízový duel s Opavou a před sebou již poslední dvě utkání sezóně, oba zápasy sehrají v domácím prostředí. Právě o utkání v Opavě i o následujících duelech pojednával rozhovor s Tomášem cihlářem pro Znojemský deník. V něm se znojemský obránce a záložník v jednom zastavil i nad rolí Pavla Dreksy v týmu.

 
 
 

Jakou cenu pro vás má bod z Opavy?
Je cenný, protože soupeř má dobrý tým a vypracoval si několik závarů před naší brankou. My jsme měli tutovku hned na začátku, ale neproměnili jsme ji.

Po třech utkáních jste udrželi nulu vzadu. Zaměřili jste se na zlepšení obrany?
Gól jsme sice nedostali, ale vyloženě zalezlí jsme být nechtěli. Měli jsme pokyn hrát útočně a napadat. Utkání zkrátka bylo takové remízové.

Čekají vás poslední duely sezony, které hrajete doma s předposledním Mostem a posledním Kolínem. Plánujete zisk šesti bodů?
Chceme vyhrát v každém zápase, ale nemůžeme si myslet, že to bude jednoduché. Soupeři jsou sice z konce tabulky, ale můžou hrát uvolněně. Musíme si dát pozor.

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies