FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Statečný boj v Plzni, krutý výsledek. Juniorka přišla o bod v závěru utkání

P l z e ň / Z n o j m o - Velice dobře rozehranou partii měli naši junioři na půdě Plzně. V první půli dokonce dvakrát vedli, domácí ale vždy našli odpověď. Nadějnou remízu jsme udržovali při životě až do 73. minuty, kdy se Plzeň dostala do vedení z pokutového kopu. To byl také stěžejní moment utkání. Viktoria si poté své vítězství ještě dvěma přesnými zásahy pojistila a konečný výsledek tak pro nás vyznívá příliš krutě.

 
 
35. (Luční), čtvrtek 21.5.2015
FC Viktoria Plzeň - 1.SC Znojmo FK  5:2  (2:2)
Branky: 16. Hejda, 34. Medveděv, 73. Hradecký (pen.), 81. Matějka, 89. Matějka – 13. Lapeš, 22. Alaca
Rozhodčí: Michal Paták - Jakub Hrabovský, Viktor Paták
FC Viktoria Plzeň: Juraši – Medveděv, Kule, Denk, Šíša (72. Matějka) – Hradecký, Doležal (62. Průcha) – Mlynařík, Provod, Ruml – Hejda
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Honz, Hříbek, Pokorný, Šálek (46. Dúcký) – Ali, Shkrebets, Nehyba, Celik – Lapeš, Bogner

Komentář k zápasu

Na západ Čech jsme vyrazili i s novým hráčem na zkoušku ukrajinským fotbalistou Shkrebetsem. Plzeň byla od úvodních minut aktivní, ovšem na naší obranu si nepřišla. My jsme byli naopak velice efektivní, což se ukázalo už ve 13. minutě, kdy se z první šance trefil Pavel Lapeš. Vedení však nevydrželo dlouho. Marek Hejda ve vápně využil přesného centru z levého křídla a začínalo se od nuly. Ovšem jak už bylo zmíněno, efektivita svěřenců trenéra Dudy byla výborná. Ali Alaca utekl ve 22. minutě po pravé straně a jeho prudkou střelu nedokázal brankář Juraši udržet.

Domácí se snažili o rychlé srovnání jako v předešlém případě, ovšem tentokrát to tak rychle nešlo. Proti byl navíc také brankář Jakub Konvalina, který skvělými zákroky vymazal obrovské šance Hejdy a Mlynáříka v krátkém časovém intervalu. Západočeši tak srovnali až ve 34. minutě, to už byl znojemský gólman krátký na zakončení Jurije Medvěděva. Ještě předtím jsme však mohli jít do trháku, tentokrát se ale Juraši vyznamenal.

Ve druhé půli jsme nadějnou remízu dlouho drželi. V 52. minutě sice orazítkoval Hradecký tyč, to bylo ale ze strany Plzně, co se týče velkých šancí, nadlouho vše. Kritický moment přišel v 72. minutě, kdy byla proti našemu týmu nařízena penalta. Dominika Hradeckého tentokrát tyč nezastavila a poprvé v utkání poslal Viktorii do vedení.

Zbývající minuty jsme se samozřejmě snažili vybojovat bod. Větší risk, však znamenal i větší prostor pro plzeňské ofenzivní výpady. Jeden z nich využil Lukáš Matějka, který skóre ještě později definitivně uzavřel svým druhým gólem.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies