FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Co přinesl Anglický týden? Postup Olomouc, sestup Mostu

Dohráno FNL: Co přinesl Anglický týden? Postup Olomouc, sestup Mostu Z n o j m o - Anglický týden nabídl fanouškům během sedmi dnů tři kola fotbalové národní ligy. Během nich se toho mnohé událo. Tou nejpodstatnější událostí byl již před koncem soutěže jistý postup Sigmy Olomouc a sestup Mostu. Z dramatického souboje o druhé postupové místo mezi Varnsdorfem a Zlínem už toho pak příliš moc nebylo.

 
 
 

Sigma slaví po roce návrat do Synot ligy, i s Kalvodou a Vašíčkem

Již v 27. kole Fotbalové národní ligy si Sigma Olomouc napevno zajistila postup do Synot ligy a to díky výhře v Pardubicích. U tohoto úspěchu samozřejmě nechyběl náš bývalý trenér Leoš Kalvoda a také aktuálně nejlepší kanonýr Fotbalové národní ligy Václav Vašíček.

Co prozradil Leoš Kalvoda, který dovedl SK Sigma Olomouc zpět mezi elitu?

Posted by SYNOT liga on 14. květen 2015

Most poprvé na jaře vyhrál, sestupu se ale nevyhne

Most sice v 28. kole poprvé na jaře vyhrál, když porazil Frýdek-Místek 3:2. Ovšem ani toto pozdní probuzení ho v Fotbalové národní lize pro příští sezónu nezachránilo. Na čtrnáctý Třinec má dvě kola před koncem nedostižitelnou ztrátu devíti bodů. Baník tak doplní již dříve sestupující Kolín.

Z dramatu o druhé postupové místo nic nezbylo

Mezi Varnsdorfem a Zlínem to vypadalo do samotného závěru ligy na dramatický souboj o druhé postupové místo. Anglický týden ale z tohoto plánovaného dramatu udělal ruiny. Zlín prohrál v 28. kole v Táborsku, naopak Varnsdorf zvítězil na půdě Vlašimi 3:1. V tabulce to znamená jediné, Varnsdorf má na svého největší soupeře v boji o postup již šesti bodový náskok a k postupu mu stačí získat ve zbývajících dvou zápasech pouhý bod.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies