FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Předposlední z dua domácích duelů načneme proti sestupujícímu Mostu

Předposlední z dua domácích duelů načneme proti sestupujícímu Mostu Z n o j m o - Již pouhé dvě kola zbývají odehrát z letošní sezóny Fotbalové národní ligy a svěřenci trenéra Ludevíta Grmely je obě absolvují v domácím prostředí. V prvním z dua utkání přivítáme doma Most, který je jedním ze dvou sestupujících klub z Fotbalové národní ligy. Výkop utkání je naplánován stejně jako všechny ostatní zápasy 29. kola na neděli 17:00.

 
 
 

Byla to právě výhra ze závěru podzimu nad našim týmem, která dávala Mostu naději, že by mohly přijít na jaře světlé zítřky. Realita byla však poněkud odlišná a hodně krutá. Svěřenci trenéra Medynského, který nahradil v zimě německého trenéra Jerata, dokázali z dvanácti jarních zápasů pouze jednou vyhrát! Byly to zároveň i jediné body, navíc vítězství přišlo v minulém kole, které pro Baník v podstatě nic neřešilo. Už předtím totiž bylo jasné, že je jistým sestupujícím.

1.SC Znojmo FK - FK Baník Most
Neděle 24.5.2015 (17:00 hod.)

Na jaro 2015 tak rozhodně v Mostu nebudou vzpomínat v dobrém, nedařilo se na hřišti a problémy přišly i mimo něj. Po vysoké prohře s Pardubicemi vedení klubu poslalo hráče ne detektor lži kvůli údajnému vypuštění utkání. Zkrátka zprava i zleva žádné optimistické vyhlídky.

V Mostě ale rozhodně závěr sezóny nezabalili, což ukazuje i výhra nad Frýdkem-Místkem. Tým se bude chtít s nepovedenou sezónou a FNL rozloučit co nejlépe a rozhodně nebude chtít skončit na posledním místě tabulky, jelikož jim mu na záda dýchá Kolín. Baník se bude spoléhat na svého nejlepšího střelce Gramoze Kurtaje, jenž momentálně patří mezi velké opory. V kádru Mostu pak najdeme i tři hráče Zbrojovky Brno - Fall, Šural a nám velice známý Muamer Avdić.

NA PODZIM

FK Baník Most - 1.SC Znojmo FK 2:0 (1:0)
Branky: 29. Wermke, 78. Procházka

Porovnání týmů

10. místo v tabulce 35 bodů
34:39 skóre 1,21 gólů na zápas
7 čistých kont V-P-V-P-R forma
4 červené karty 15 bodů doma
15. místo v tabulce 18 bodů
23:50 skóre 0,82 gólů na zápas
4 čistá konta P-P-P-P-V forma
3 červené karty 6 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies