FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jan Pázler po Mostu pro Deník: Takový gól už v životě netrefí

Jan Pázler po Mostu pro Deník: Takový gól už v životě netrefí Z n o j m o - Po nedělní prohře s Mostem jste si na našich webových stránkách mohli poslechnout dojmy Tomáš Cihláře a Romana Nehyby. Nyní vám nabízíme i pohled Jana Pázlera v rámci rozhovoru pro Znojemský deník. Jak je již zmíněno, povídání se týkalo především utkání s Mostem, ale došlo také na nadcházející poslední zápas sezóny s Kolínem.

 
 
 

Polevili jste mezi 76. a 79. minutou při gólech Procházky a Veselinoviče v koncentraci?
První gól padl po střele z dálky, tomu nešlo zabránit, takhle ji už v životě netrefí. Pak jsme se tlačili dopředu, jenže jsme hned z brejku dostali gól. Vytáhli jsme obranu, čímž jsme to hostům ulehčili.

Co jste si vyslechli od diváků?
Něco jsme slyšeli, nedá se nic dělat. Chtěli jsme vyhrát, hrajeme samozřejmě i pro sebe.

V neděli uzavřete sezonu dalším domácím utkáním se sestupujícím, pro změnu Kolínem. Dopadne lépe?
Bude to podobný zápas, Kolín taky nemá co ztratit. Když nedáme první gól, budeme se trápit. Rozhodující bude proměnit šance, pak si můžeme poslední utkání užít.

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies