FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorku čeká poslední zápas sezóny, přivítá Zbrojovku Brno

Juniorku čeká poslední zápas sezóny, přivítá Zbrojovku Brno Z n o j m o - 37 kol letošního ročníku Juniorské ligy uteklo jako voda. Zbývá už odehrát pouze to poslední - 38. kolo. V něm přivítají svěřenci trenéra Tibora Dudy v domácím prostředí silného soupeře - Zbrojovku Brno. Jihomoravské derby startuje ve čtvrtek od 17:00 na Městském stadionu V Horním parku.

 
 
 

Zbrojovka Brno živila stejně jako v předešlém ročníku do posledních chvil naději na titul. K premiérovému ze sezóny 2012/13 už ale prozatím další nepřidá. Po loňském stříbru bude znovu usilovat "pouze" o druhou pozici.

1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno
čtvrtek 28.5.2015 (17:00 hod. - Stadion Horní Park)

O zlato přišlo Brno především kvůli remízovému zaváhání v Táborsku a proti Bohemians Praha. Kolo před koncem ligy má na druhou Příbram ztrátu tří a na vedoucí Mladou Boleslav nedostižitelnou ztrátu pěti bodů. Jak jste jistě vypozorovali, pro získání druhého místa musí svěřenci trenéra Dostálka doufat v prohru Příbrami a ještě vyhrát ve Znojmě.

Náš tým získal v pondělí po dramatické bitvě důležitý bod s přímým konkurentem o 14. pozici Českými Budějovicemi. Před Jihočechy máme náskok jednoho bodu, Dynamo zajíždí v poslední kole do Hradce Králové. Pokud vše dobře dopadne, posuneme se oproti minulé sezóně v tabulce o rovné dvě pozici. Už teď je pak jisté, že budeme z druholigových klubů v Juniorské lize v této sezóně nejúspěšnější.

Porovnání týmů

37 bodů 14. místo v tabulce
68:106 skóre
27 bodů doma
81 bodů 3. místo v tabulce
92:40 skóre
32 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies