FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka proti silné Zbrojovce nezklamala a byla blízko bodu

Juniorka proti silné Zbrojovce nezklamala a byla blízko bodu Z n o j m o - V posledním utkání sezóny měla proti sobě juniorka velmi silného soka - Zbrojovku Brno. Síla soupeře se ukázala již v první půli, kdy Brňané odpověděli na naši neproměněnou penaltu dvěma přesnými zásahy. V druhé půli to dlouho vypadalo, že si svůj náskok udrží, v 77. minutě však utkání zdramatizoval krásným sólem Pavel Lapeš. Vyrovnat už se nám ale bohužel nepovedlo, i tak jsme se rozloučili se sezónou se ctí.

 
 
38. (Husovy sady), čtvrtek 28.5.2015
1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno  1:2  (0:2)
Branky: 77. Lapeš - 17. Krška, 21. Štrombach
Rozhodčí: Emanuel Marek - Radek Kotík, Jan Mikyska
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Hrazdílek (c), Honz, Bogner (69. Landšperský), Sokol, Levai, Nehyba (57. Fukal), Lapeš, Pokorný, Ondrák (73. Dobrovolný), Z. Hříbek
FC Zbrojovka Brno: Halouska – Krška (90. Boček), Štrombach (73. Šembera), Sedlo, Duda (85. Babička), Bednář, Pospíšil, Přichystal (87. Přichystal), Sedlák, Weber (69. Pazourek), Buchta

Komentář k zápasu

Favorit utkání vstoupil do zápasu aktivně. Ovšem první vážnější vzruch byl před brněnskou bránou. Ve 13. minutě spěchal Lapeš a byl brankářem Halouskou podražen. Sám faulovaný se postavil k pokutovému kopu, ale gólman Halouska jeho pokus vystihl.

Ke slovu se poté opět přihlásili hosté a hned to bylo slovo gólové. Po závaru ve znojemském vápnu se až na potřetí prosadil patičkou David Krška. Brno bylo i nadále ofenzivnější a o čtyři minuty později to bylo již 2:0. Z pravé strany se řítil na bránu David Štrombach a přízemní střelou Konvalinu prostřelil.

Znojemský brankář pak musel řešit další nebezpečné situace. To největší byl samostatný únik Přichystala z 31. minuty, kterého Konvalina skvěle vychytal. Zbývající minuty první části pak Brno drželo dominanci v držení míče, což samozřejmě stále domácí tým hodně sil.

Druhé dějství se obešlo bez nějakých velkých příležitostí. Ano, oba týmy měly náznaky ale u nich to také skončilo. Jen výjimečně se někdo pokusil o střelu ze střední vzdálenosti jako v 72. minutě v případě střídajícího Pazourka.

Přeci jen si však přítomní diváci přišli na své. V 77. minutě si vzal míč Pavel Lapeš, obešel tři hráče a své nádherné sólo zakončil přesnou trefou. Ze závěrečných minut se tak stalo drama, blízko k vyrovnání byl Landšperský, nakonec ale zůstalo skóre nezměněné.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies