FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sezónu zakončíme domácím duelem s Kolínem

Sezónu zakončíme domácím duelem s Kolínem Z n o j m o - Zdá se to jako nedávno, kdy jsme v Kolíně v úvodním kole Fotbalové národní ligy zvítězili 4:0, a už tu máme poslední zápas. Jak jsme aktuální sezónu načali, tak ji také uzavřeme, tedy opět proti stejnému soupeři, tentokrát však v domácím prostředí. Utkání začíná v posledních týdnech již tradičně v neděli od 17:00.

 
 
 

Kolín vstupoval jako nováček do Fotbalové národní ligy s nálepkou velkého outsidera a bohužel pro něj, se tato prognóza vyplnila. Kolín je kolo před koncem soutěže na posledním místě s patnácti body s nemožností se posunout tabulkou výše. Logicky z toho vyplývá, že v příští sezóně bude hrát ČFL. I přesto ale dokázali Středočeši některé soupeře pořádně potrápit, namátkou můžeme zmínit výhru nad Táborskem nebo remízu s Karvinou.

1.SC Znojmo FK - FK Kolín
Neděle 31.5.2015 (17:00 hod.)

V kádru kolínského týmu najdeme velmi zajímavá jména. Dobrou formou se na jaře prezentovalo především duo Jakub Teplý (hostování Jihlava) a Mirzad Mehanović (hostování Mladá Boleslav). Teplý nasázel ku příkladu hattrick Táborsku.

NA PODZIM

FK Kolín - 1.SC Znojmo FK 0:4 (1:0)
Branky: 6. Okleštěk, 29. Žondra, 52. Kovačić, 77. Pázler

Porovnání týmů

11. místo v tabulce 35 bodů
34:41 skóre 1,21 gólů na zápas
7 čistých kont P-V-P-R-P forma
4 červené karty 15 bodů doma
16. místo v tabulce 15 bodů
24:71 skóre 0,83 gólů na zápas
1 čisté konto P-R-V-P-P forma
2 červené karty 4 body venku
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies