FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tadeáš Zezula: Myslím, že jsme v Žirovnici nezklamali

Tadeáš Zezula: Myslím, že jsme v Žirovnici nezklamali Z n o j m o - O rok starší, o rok zkušenější, za sebou sezónu za Břeclav v MSFL. Dvaadvacetiletý stoper Tadeáš Zezula je po roce opět v letní přípravě našeho týmu. Tehdy mu uteklo místo v kádru opravdu jen o chlup. O jeho šancích na prosazení do kádru, ale také o výhře na Perleťovém poháru, to byly témata našeho rozhovoru.

 
 
 

Tadeáši, ty jsi absolvoval za Znojmo Perleťový pohár i minulý rok, byl mezi tím loňským a letošním nějaký rozdíl krom toho, že jsme ho vyhráli?
Vedro bylo stejné. (smích) Je stále začátek přípravy, takže to není ještě úplně sehrané, ale myslím, že jsme nezklamali, o čemž svědčí i první místo.

Jak bys zhodnotil finále proti Českým Budějovicím?
Rozhodl úvod utkání, kdy jsme dali rychlý gól z penalty. Bylo to z obou stran takové rozhárané, bylo vidět, že je začátek přípravy. Nebyl to úplně pohledný fotbal, spíše boj. Gólman nás podržel při šancích soupeře a povedlo se vyhrát.

Finále bylo pro tebe trochu specifické, po poločase si vystřídal, ale takřka hned v úvodu toho druhého si musel jít do hry...
To je pravda, už jsem oddechoval, ani jsem nevěděl, že se něco stalo. Pak jsem zjistil, že je Pokec (Jakub Pokorný pozn. red.) zraněný. Bylo to takové narychlo, ale nebyl to pro mě problém, bylo to hned na začátku poločasu, takže jsem byl rozběhaný.

Ty jsi byl před rokem velmi blízko, aby ses dostal do kádru pro sezónu. Jak vidíš své šance nyní?
Těžko odhadovat. Zatím tady jsem a udělám vše proto, aby tomu tak bylo i nadále a zůstal jsem zde i na sezónu.

Uplynulou sezónu si hrál za třetiligovou Břeclav. Přinesl ti něco rok v MSFL?
Byl to pro mě přínos, protože jsem pravidelně hrával, některé zápasy měly opravdu dobrou kvalitu. Kolikrát ve třetí lize nastupují bývalí ligový hráči. Myslím, že mě to oproti minulému létu posunulo, jsem o něco zkušenější.

Pomáhá ti letos v přípravě i to, že znáš kabinu z minulého roku, navíc je zde i několik kluků z Brna?
Určitě, nešel jsme do neznámého prostředí. Hodně hráčů znám z minulého roku, navíc jak říkáš, je tu několik kluků z Brna.

TADEÁŠ ZEZULA
TADEÁŠ ZEZULA Tadeáš Zezula se narodil 3. března 1993 ve Vyškově a mnozí fanoušci si ho jistě pamatují z loňské letní přípravy, kterou Tadeáš absolvoval prakticky kompletně a vedl si velice dobře. Nakonec se ale do týmu vzhledem k velké konkurenci na místě stopera neprobojoval. Sezónu 2014/15 odehrál v dresu třetiligové Břeclavi, ale je kmenovým hráčem Zbrojovky Brno. (POZICE - STOPER)
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies