FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V sobotu do Počátků bojovat o Kříšťálový pohár

V sobotu do Počátků bojovat o Kříšťálový pohár Z n o j m o - V sobotu nás po účasti v Žirovnici čeká další turnajové klání, tentokrát zavítáme do Počátků bojovat o Kříšťálový pohár a to s nálepkou čerstvého držitele poháru Perleťového právě z minulého týdne. V Počátkách se v boji o finále střetneme s Táborskem, druhou dvojici tvoří České Budějovice a Vlašim, který bude obhajovat loňské vítězství.

 
 
 

Turnaje v Počátkách se zúčastnil náš klub v nedávné době dvakrát. V roce 2013 skončil na čtvrtém místě, v roce 2012 bral stříbro, když ve finále podlehl Vlašimi. Té se na turnaji daří, zvítězila totiž i v loňském ročníku v konkurenci Táborska, Pardubic a Admiry Praha.

FC MAS Táborsko - 1.SC Znojmo FK
sobota 11.7.2015 (13:00 hod. - Počátky)

Historie turnaje sahá až do roku 1955. V premiérovém ročníku zvítězila Jihlava. Křišťálový pohár zvedly nad hlavu v bohaté historii také například takové kluby jako Plzeň, České Budějovice či Viktoria Žižkov. Oba kvalifikační zápasy a utkání o třetí místo se budou hrát na 2x30 minut. Finále pak klasicky 2x45 minut.

Ihned po turnaji zamíří náš tým na týdenní soustředění do Rosic. V sobotu hraje svůj přípravný zápas i juniorský tým, jenž míří k hernímu testu do Kroměříže.

O hostiteli TJ Spartak Počátky

Počátky jsou město v rozkládající se na historické česko-moravské hranici v okrese Pelhřimov a mají 2568 obyvatel. Do míče se zde kopalo už v roce 1924. Organizovaný fotbal se však v Počátkách vznikl v roce 1932 jako SK Počátky. Ve své historii působil klub v nižších fotbalových soutěžích. Momentálně hraje jako TJ Spartak Počátky okresní přebor.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies