FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kučera: Podali jsme opravdu špatný výkon, hráče čeká trest

Trenér Kučera: Podali jsme opravdu špatný výkon, hráče čeká trest P o č á t k y - Hodně naštvaný a nazlobený byl trenér Radim Kučera po našem vystoupení na sobotním turnaji v Počátkách, kde jsme obsadili po dvou prohrách čtvrté místo. Znojemský lodivod byl ze čtyř poločasů spokojený pouze s tím prvním, u zbylých si v hodnocení výkonu svých svěřenců nebral servítky a byl velmi kritický. Reakce na špatný výkon na sebe nenechá čekat a hráče čekají na soustředění v Rosicích zřejmě krušné časy.

 
 
 

Hodnocení turnaje v Počátkách asi nebude z vaší strany směrem k hráčům a výkonu příznivé?
První zápas v prvním poločase lepší výkon, v druhém poločase katastrofální výkon. Druhý zápas v prvním poločase špatný výkon, druhý poločas katastrofa. Takhle bych to zhodnotil. Jestli si hráči myslí, že se hraje jen, když mají balón na nohách, tak to o tom není. Je to o tom, že když míč nemáme, tak se musí pracovat. Pracovat kompaktně, investovat fyzické síly, chuť a práci, abychom míč získali a hráli konstruktivně. Jestli tohle kluci nebudou plnit a přijdou si zahrát jen takový přátelák a myslí si, že je to o fotbale, tak není. Během týdne si vyzkouší, jaké je to běhat bez míče.

Možná navážu. Nyní je na programu soustředění v Rosicích, jaká bude jeho náplň?
Mělo být zaměřeno na taktiku s míčem, ale bude zaměřeno na taktiku bez míče.

Na soustředění jede 23 hráčů, bude se po něm ještě kádr nějakým způsobem zužovat?
Budeme to řešit, někteří hráči nás ještě opustí. Z některých hráčů jsem po sobotě zklamaný, čekal jsem daleko lepší výkony.

Nejste zklamaný dvojnásob vzhledem k tomu, že už druhý poločas ve středu proti Hlučínu nebyl povedený a nyní se vše opakovalo?
V Hlučíně hrála každý poločas jiná jedenáctka, ta druhá k tomu přistoupila laxně. V Počátkách hrála každá jedenáctka jeden zápas. Druhý poločas proti Táborsku nechtěla pracovat. Jestli si hráči mysleli, že vedou 2:0 (nakonec prohra 2:4 pozn. red.) a přijde to samo, vůbec se mi ten výkon nelíbil. Nemá to nic společného s tím, že jsme v přípravě. Myslím, že hráči nebyli v tak velké únavě, aby nemohli plnit taktické a pracovní povinnosti.

Po utkání s Hlučínem jsme se bavili, jestli v uvozovkách nepřijde nějaký trest. Nyní asi přijde právě v podobě zmíněných kondičních záležitostí?
Hráči si ho zaslouží, vždy je to o zásluhách. Pokud mají za vyhrané zápasy prémie, tak za špatný výkon většinou přichází tresty. Nejsem zastáncem peněžitých trestů, snažil jsem se, aby hráče tréninky bavili, což bylo vždy s míčem, uvidíme, jak se jim bude líbit práce a tréninky bez míče.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies