FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo je rodinný klub, takové mám rád, říká Radek Mezlík

Znojmo je rodinný klub, takové mám rád, říká Radek Mezlík P o č á t k y / R o s i c e - Velice zajímavá posila se rýsuje pro náš kádr do nové sezóny Fotbalové národní ligy. Zkušený třiatřicetiletý stoper Radek Mezlík, jenž poslední sezóny strávil v ligovém Slovácku, by mohl zakotvit ve Znojmě. Za sebou má již dva přípravné zápasy. Právě po tom druhém, sobotním utkání s Táborskem, které se nám bohužel příliš nepovedlo, vznikl tento rozhovor.

 
 
 

Radku pojďme prvně k sobotnímu zápasu s Táborskem. První půle vypadala z naší strany velice dobře, ta druhá se ale příliš nepovedla.
V první poločase to nebylo špatné, soupeř hrál zataženěji, byli jsme přímočařejší. Ve druhé půli na nás soupeř nastoupil s vyšším presingem, s kterým jsme si nedokázali poradit. Dlouho jsme drželi míč, čímž docházelo ke ztrátám. Měli jsme hrát rychleji od nohy, tím bychom přehráli jejich tří, čtyřčlennou vlnu presingu a hrálo by se nám lépe. To se nám však nedařilo a Táborsko postupem času získalo psychickou výhodu a už to dohrálo ve svůj průběh.

Hrálo nějakou roli to, že Táborsko poslalo do druhého poločasu čerstvou jedenáctku?
To je těžké. My jsme zase byli naopak rozehraní z první půle, byli jsme v tempu. Jsou to jen spekulace. Zkrátka a dobře na nás nastoupili a my jsme na to špatně zareagovali. Slabý důraz, slabý pohyb, špatná nabídka a Táborsko trestalo.

Zápas s Táborskem byl pro tebe druhým v dresu Znojma. Bylo to lepší oproti středečnímu zápasu s Hlučením, co se týče komunikace s hráči?
Určitě se už orientuju lépe, kluky už trochu znám, mělo by to být lepší a lepší.

Jak to momentálně vypadá s tvým případném angažmá ve Znojmě?
Je to na dobré cestě. Se znojemským vedením jsem na nějakých podmínkách domluvený, teď záleží, jak se kluby domluví mezi sebou. Rád bych ve Znojmě hrál.

Znal si z kabiny Znojma někoho už z dřívějška?
Znám Okliho (Tomáš Okleštěk pozn. red.), Radima Nepožitka a Davida Helíska. Tyto tři znám osobně. Některé kluky znám také od vidění a někteří jsou pro mě úplně noví.

Co rozhodlo právě pro Znojmo?
Znojmo bylo nejkonkrétnější. Je to blízko mého bydliště, takže mohu dojíždět, což mi absolutně vyhovuje. Znojmo je rodinný klub a takové kluby mám rád. Bylo to už v Opavě i na Slovácku. Je to samozřejmě také ambiciózní klub.

RADEK MEZLÍK
RADEK MEZLÍK se narodil 20. května 1982. S fotbalem začínal v Rudíkově a přes Třebíč se dostal do Zbrojovky Brno. Zde hrál nejprve v B-týmu a postupně se propracoval do týmu prvního. Mimo Brno oblékal také dres Českých Budějovic a Opavy. Poslední sezóny strávil ve Slovácku, kam přišel v roce 2010. V první lize nasbíral Mezlík 106 startů a vstřelil jeden gól. Jeho bratr Pavel hrával ještě nedávno za Zbrojovku Brno. V mládežnickém věku reprezentoval ČR U17. (POZICE - STOPER)
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies