FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Součástí soustředění v Rosicích středeční utkání s Líšní

Součástí soustředění v Rosicích středeční utkání s Líšní Z n o j m o - Letní příprava na kvapem se blížící Fotbalovou národní ligu už ukrojila většinu přípravných zápasů. Na programu jsou aktuálně poslední tři. Nejbližší utkání sehrajeme ve středu proti třetiligové Líšni. Duel je součástí našeho soustředění v Rosicích a místem konání zápasu bude nedaleký Zbýšov. Výkop je naplánován na 17:00.

 
 
 

Další test a také možnost vylepšit si náladu po nepovedeném turnaji v Počátkách. To vše v sobě bude obsahovat přípravný zápas s Líšní. Třetiligový soupeř bude v pořadí aktérem již našeho sedmého přípravného zápas v Letní přípravě. Bilanci máme zatím vyrovnanou, tedy tři prohry a tři výhry.

SK Líšeň - 1.SC Znojmo FK
středa 15.7.2015 (17:00 hod. - Zbýšov)

Jde sice "jen" o přípravné utkání, ale zajímavé může být hned pro dva znojemské hráče. V minulé sezóně totiž dres Líšně oblékali záložník Šimon Šumbera a čerstvá posila brankář Vlastimil Veselý. Zatímco příprava 1.SC je v plném proudu, Líšeň do ní teprve vstupuje.

Setkání s Líšní pro nás není ničím neznámým. V uplynulé sezóně jsme se střetli v 1. kole Poháru FAČR a utkání skončilo na půdě soupeře naší výhrou 3:1.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies