FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší přípravka v červnu čtvrtá na E-ON Junior Cupu

Starší přípravka v červnu čtvrtá na E-ON Junior Cupu Z n o j m o - Už se nám sice blíží nové ročníky fotbalových soutěží, my se ale ještě vrátíme k měsíci červnu. Právě v tomto období, konkrétně 20. června, totiž starší přípravka 1.SC Znojmo ve velmi silné konkurenci 28 týmů vybojovala čtvrté místo na kvalifikačním turnaji E-ON Junior Cupu. Náš brankář Ondřej Prodělal byl navíc vyhlášen nejlepším brankářem celého turnaje!

 
 
 

E-ON Junior Cup v sobě skýtá několik kvalifikačních turnajů, z nichž vždy jen vítěz postoupí na konečný finálový turnaj. Naše starší přípravka se účastnila kvalifikace v brněnských Horních Heršpicích a bojovala jako lev. Základní skupinou prošla skvěle a ve čtvrtfinále porazila IE Znojmo, které si v základních skupinách vedlo také velice dobře. V semifinále pak chybělo jen trochu štěstí, když rozhodovaly pokutové kopy, po nichž se nakonec radovaly Židenice. Celý turnaj vyhrál slovenský ŠK Senec.

Výsledky Znojma:

Základní skupina

Znojmo - Dolní Kounice  6:2
Znojmo - Hodonín        2:2
Znojmo - Maloměřice    10:0
Znojmo - Mikulov        5:0
Znojmo - Lesná         10:0
Znojmo - Kloubouky      4:0

Čtvrtfinále

Znojmo - IE Znojmo      2:0

Semifinále

Znojmo - Židenice       1:2p

O 3. místo

Hodonín - Znojmo 4:1

1.SC Znojmo reprezentovali a na fotografii jsou - trenér Martin Vařeka, Jirka Hříbek, Dan Tůma, Ondra Čížek, David Nezveda, Petr Vojtíšek, Honza Švéda, Tibor Kmotorka, trenér Martin Pikolon. Dolní řada zleva Jirka Hamza, Ondra Prodělal, Tomáš Vojtíšek, Jakub Beno, Jirka Dítě.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies