FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kučera po Líšni: Oproti minulému týdnu velké zlepšení

Trenér Kučera po Líšni: Oproti minulému týdnu velké zlepšení Z b ý š o v - Přípravné utkání proti třetiligové Líšni v rámci soustředění v Rosicích přineslo velice solidní výkon. Trenér Radim Kučera tak byl výrazně spokojenější než o víkendu po turnaji v Počátkách. Pochvaloval si především kreativitu a pracovitost svých svěřenců. Ti si plnými doušky vyzkoušeli dobývání soupeřovi obrany a nakonec si do svého dočasného domoviště v Rosicích odvezli ze Zbýšova výhru 3:1.

 
 
 

Po turnaji v Počátkách jste byl nespokojený. Jaké je nyní vaše hodnocení po utkání s Líšní?
Oproti minulému týdnu obrovské zlepšení co se týká taktického pojetí a v práci během utkání. Zápas s Líšní byl poslední, kdy jsem točil sestavu poločasově. Nyní už se bude více zaměřovat na základní jedenáctku a chci vše i zátěžově směřovat k mistrovským utkáním.

Proti Líšni to bylo i o takovém testu dobývání obrany. Soupeř se v první půli ze své poloviny moc nedostal...
První poločas se mi líbil více než druhá část. Musím říct, že v úvodním dějství jsme soupeře prakticky do ničeho nepustili. Byla to hra na jednu bránu. Byla tam kreativita, kdy jsme si do plné obrany dokázali vytvořit dost šancí nebo náznaků gólových akcí. Akorát mě mrzelo, že byl při několika akcích ofsajd, že si tyto věci hráči nepohlídali.

Nad Líšní nakonec vítězíme 3:1. V druhé půli přidali branky Libor Žondra a Rostislav Šamánek.

Posted by 1.SC Znojmo on 15. červenec 2015

Jak jste spokojený s dosavadním průběhem soustředění v Rosicích?
Maximálně. Tréninkové podmínky jsou perfektní. Vyhýbají se nám zranění a musím říct, že kluci pracují na soustředění velice dobře, což platilo i o utkání s Líšní. Byl jsem spokojený s tím, že tam bylo hodně pěkných akcí a hlavně pracovitost.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies