FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo je pro mě dobrou volbou, říká brankář Vlastimil Veselý

Znojmo je pro mě dobrou volbou, říká brankář Vlastimil Veselý Z n o j m o - Je považován za velký brankářský talent, který doposud rozvíjel ve Zbrojovce Brno a třetiligové Líšni. Nyní je před Vlastimilem Veselým velká výzva. Z Brna přichází do našeho klubu na roční hostování s cílem pomoci Znojmu k dobrým výsledkům ve Fotbalové národní lize a také nabrat cenné zkušenosti.

 
 
 

Vlasto pojďme nejprve k minulému utkání proti Líšni. Byl to tvůj druhý přípravný zápas za Znojmo. Narozdíl od Budějovic si neměl tolik práce, jak bys utkání zhodnotil?
První poločas byl z naší strany povedenější, mělo to lepší parametry. V průběhu druhé půle Líšeň hodně prostřídala a bylo to místy neuspořádané, přesto jsme vstřelili dva góly. I přesto si myslím, že herně byla z naší strany lepší druhá polovina.

Bylo pro tebe utkání s Líšní v něčem zvláštní, jelikož si zde v minulé sezóně působil?
V Líšni jsem odchytal v uplynulém ročníku prakticky třičtvrtě sezóny v rámci spolupráce se Zbrojovkou. Kluky znám velice dobře, před zápasem proběhly nějaké telefonáty, ale přece jen to byla příprava. Kdyby to byl například pohár, mělo by to jiný náboj.

Teď už k s soustředění v Rosicích, jak bys ho zhodnotil, velká dřina?
Soustředění proběhlo v pohodě. Dřina? Bylo to v rámci možností, nebylo ani nějaké velké vedro, takže ideální. Byly tam pro mě nějaké nové věci, ale žádný problém, rychle si zvyknu.

Byli jste týden pohromadě, určitě ideální příležitost všechny poznat a utužit partu?
Jak je uvedeno v otázce, byla to ideální příležitost kluky poznat, i když některé znám už z dřívějška. Dalo by se říct, že se mé hostování ve Znojmě "upeklo" hodně rychle. Minulý pátek jsem byl přípravný odjet na herní soustředění se Zbrojovku do Kaprunu, nakonec z toho bylo hostování ve Znojmě a druhý den hned turnaj v Počátkách. Je to pro mě určitě dobrá varianta, Fotbalová národní liga je o stupeň výše než MSFL a nasbírám více zkušeností, než kdybych chytal za Líšeň.

V předchozí odpovědi ses zmínil, že některé kluky z náš z dřívějška, takže proto tebe určitě plus v kabině Znojma...
Vždy je to lepší, když jdete do jiného klubu a někoho tam už znáte. Člověku to pomůže i psychicky. S některými klukama se znám prakticky od dorostu. S Tadem (Tadeáš Zezula pozn. red.) se znám prakticky od žáků. Z posledních sezón se znám také se Šimonem Šumberou.

Příjemné je určitě i to, že ze Znojma to máš domů relativně blízko...
Ještě jsme se s vedením nebavili, jak to přesně bude, kdyby to šlo, tak bych dojížděl. Z Brna je to do Znojma necelá hodina.

V závěrečné otázce se nelze nezeptat, co očekáváš od sezóny ve Znojmě? Jaké máš osobní cíle?
Určitě se budu chtít porvat o místo v základní sestavě a připsat si nějaké starty ve Fotbalové národní lize. Nasbírat zkušenosti, abych měl lepší možnost dostat se do Synot ligy.

VLASTIMIL VESELÝ
VLASTIMIL VESELÝ se narodil 6.5.1993 v Brně. Je odchovancem Zbrojovky Brno a velkou brankářskou nadějí. Prošel všemi mládežnickými reprezentacemi od U16 o U21. Je mistrem Juniorské ligy 2012/13. Minulou sezónu strávil v třetiligové Líšni, jenž má úzkou spolupráci právě se Zbrojovkou. (POZICE - BRANKÁŘ) (HOSTOVÁNÍ)
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies