FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kučera po Sigmě B: Soupeř nás přehrál ve všech směrech

Trenér Kučera po Sigmě B: Soupeř nás přehrál ve všech směrech H l u b o č k y - Dvě polohy mají doposud pozápasová hodnocení trenéra Radima Kučery v naší letní přípravě. Buď jsou to slova pochvalná a nebo úplně naopak. Zápas proti Sigmě B byl tou druhou variantou. Hanákům jsme podlehli 0:3 a náš kouč byl po duelu pořádně zachmuřený. Dlouhý seznam nedostatků je hráčům připraven v týdnu ukázat v podrobném video rozboru nepovedeného utkání, což viděl jako jediné pozitivum sobotního herního dopoledne.

 
 
 

Máme za sebou předposlední přípravný zápas a od Sigmy jsme dle průběhu utkání dostali velkou "facku"...
Hodně velkou facku. Atributy utkání byly úplně jasně dané, béčko Sigmy nás ve všech směrech přehrálo, ukázalo kvalitu jak v technické dovednosti, taktické stránce, rychlosti, fyzické kondici. Snad tato facka otevře oči většině hráčů, protože nevím, jestli si myslí, že s takovým výkonem budou chtít hrát druhou ligu. Jsem zvědavý, budu mít z utkání video, takže to je to jediné pozitivum, které ze zápasu mám. Budeme si dělat celotýdenní rozbory. To co jim ne videu ukáži, jsou nepochopitelné věci, nepochopitelné chyby. Z tohoto pohledu zasloužená výhra Sigmy a naše prohra.

Když si vezmeme dosavadní přípravné zápas, je to jako na houpačce. Jednou dobrý, koncentrovaný výkon, pak přijde výkon takový. Čím si to vysvětlujete?
Čím si to vysvětluji? Přístupem hráčů k zápasu. Začíná to už rozcvičením, nevím, co dělali v pátek večer. Odvíjí se to od tréninkového cyklu, každý může být unavený, ale přístup je důležitá věc. Pak je to o zodpovědnosti v utkání, kdy máme například 16 nevynucených chyb během třiceti minut. Přístup, zodpovědnost, všechny tyto atributy mi chyběly. Jednou k tomu hráči přistoupí tak, podruhé zase jinak.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies