FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

KÁDR A-TÝMU PRO SEZÓNU 2015/16!

KÁDR A-TÝMU PRO SEZÓNU 2015/16! Z n o j m o - V sobotu pro Znojmo startuje pohárovým duelem v Pelhřimově sezóna 2015/16. O týden později nás čeká již první mistrovské utkání ve Fotbalové národní lize, kdy nás bude hostit nováček Slavoj Vyšehrad. Je tedy na čase odtajnit konečnou podobu A-týmu. Celkově je v něm 22 hráčů o může být doplněn i o hráče z našeho juniorského týmu.

 
 
 

Do finálního kádru se neprobojoval Jiří Piroch. Ze Slovácka se povedlo získat zkušenou posilu do obrany Radka Mezlíka, na hostování z Příbrami přichází Oldřich Kostorek a ze Sokolova Rostislav Šamánek. Zahraniční posilou se stal ruský středopolař Jevgenij Serenkov. O dřívějších příchodech jsme již informovali - Vlastimil Veselý, Tadeáš Zezula, Pavel Lapeš, Šimon Šumbera. Všechny změny naleznete přehledně na konci článku.

KÁDR A-TÝMU SEZÓNA FNL 2015/16

Jiří      DOLEČEK
Vlastimil VESELÝ
Jakub     KONVALINA

Radek     MEZLÍK
Daniel    ODEHNAL
Roman     HŘÍBEK
Jakub     POKORNÝ
Tomáš     CIHLÁŘ
Oldřich   KOSTOREK
Tadeáš    ZEZULA
David     HELÍSEK
Bronislav STÁŇA
Stijepo   NJIRE
Tomáš     OKLEŠTĚK
Šimon     ŠUMBERA
Rostislav ŠAMÁNEK
Roman     NEHYBA
Radim     NEPOŽITEK
Jevgenij  SERENKOV
Pavel     LAPEŠ
David     LEDECKÝ
Libor     ŽONDRA

REALIZAČNÍ TÝM

Hlavní trenér:    Radim Kučera
Asistent trenéra: Roman Vojvodík
Druhý asistent:   Todor Yonov
Trenér brankářů:  Josef Hanzálek
Kustod a masér:   Libor Palička
Vedoucí týmu:     Jiří Podzemský
Týmový lékař:     Mudr. Martin Komzák

ZMĚNY V KÁDRU

Odešli: Jan PÁZLER (Hradec Králové), Matúš LACKO (Zbrojovka Brno), Luboš ILIZI (volný hráč - Békéscsaba), Martin LEVAI (hostování v jednání), Pavel DREKSA, Jaroslav SVOZIL (konec hostování Sigma Olomouc)

Přišli: Radek MEZLÍK (Slovácko), Šimon ŠUMBERA, Pavel LAPEŠ, Tadeáš ZEZULA (všichni Zbrojovka Brno), Vlastimil VESELÝ (hostování Zbrojovka Brno), Jevgenij SERENKOV (Zenit Petrohrad B), Rostislav ŠAMÁNEK (hostování Sokolov), Radim NEPOŽITEK (hostování Sigma Olomouc), Ondřej KOSTOREK (hostování Příbram), Jakub POKORNÝ, Roman NEHYBA (oba juniorka)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies