FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kučera po Poháru: Zvládli jsme to, ale chyběl mi větší hlad po gólu

Kučera po Poháru: Zvládli jsme to, ale chyběl mi větší hlad po gólu P e l h ř i m o v - V Pohár FAČR proti Pelhřimovu jsme si před startem Fotbalové národní ligy trochu nedobrovolně připravili ideální test. Museli jsme totiž po brzké brance soupeře otáčet vývoj utkání. V podstatě generálku na start ligy jsme ale zvládli. Spokojený byl i trenér Radim Kučera, ovšem jen do jisté míry. Stále vidí prostor pro pilování herního náležitostí.

 
 
 

Trenére, povinnost splněna, ale nebyl to jednoduchý průběh?
Očekával jsem, že Pelhřimov bude nepříjemným pracovitým soupeřem. Potvrdilo se to, co jsem říkal před zápasem, že když se mu dá první gól, bude to lehčí, byla to však opačná varianta. Hráči Pelhřimova se dostali do brzkého vedení a pracovali velice dobře, bylo velice těžké se přes jejich blok dostat. Ale měli jsme tlak a převahu, spíše nám chyběl větší hlad po gólu. Navíc inkasovaná branka byla po naší chybě a ztížili jsme si to. Ale když jsem viděl následný vývoj, že to má z naší strany hlavu a patu, kluci jezdí, chtějí, byla to jen otázka, kdy začnou padat branky.

Blížila se tato základní sestava té, která by mohla nastoupit v 1. kole FNL proti Vyšehradu?
Zhruba 70, 80% jaká by mohla být v prvním utkání Fotbalové národní ligy proti Vyšehradu. Ale nastat může cokoliv.

Především v první půli tam z naší strany byly neproměněné ne stoprocentní, ale snad tisíci procentní šance, příležitosti z bezprostřední blízkosti i nějaké tyčky, břevna...
Musím přiznat, že mě to štvalo. Jak už jsem zmiňoval, takový menší hlad po gólech nebo větší důraz. Když máme standardní situace, měli by tam hráči jít s větší hladem, s větším sebezapřením.

Nebyla to procházka pelhřimovským sadem, ale nakonec jsme to zvládli. Po remízovém prvním poločasu se v tom druhém...

Posted by 1.SC Znojmo on 25. červenec 2015

Všiml jsem si, že stále nejste spokojený s bráněním standardních situacích, je to tak?
Nejsem. Byla příprava, zaměřovali jsme se na nějaký herní styl. V tomto týdnu přijdou na řadu opět taktické věci, standardní situace, útočné, obranné.

Máme však za sebou první mistrovské utkání, musí si to ještě vše sednout?
Přesně tak. Vidím tam ještě nějaké nedostatky, které jsem řešil během přípravy, někteří hráči s tím mají stále problémy. Musíme na tom tento týden zapracovat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies