FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zábava, boj, krasné góly. To byl fotbálek v Dyjákovicích s fanoušky

Zábava, boj, krasné góly. To byl fotbálek v Dyjákovicích s fanoušky Z n o j m o - Od perné dřiny v přípravě na Fotbalovou národní ligu se v páteční večer v Dyjákovicích na chvíli odreagovali naši fotbalisté. Sehráli zde přátelské utkání s fanoušky. Ale nemyslete si, domácí tým nám nedal nic zadarmo. Nakonec jsme sice uhájili výhru 9:6, ale výsledek nebyl tolik podstatný. Důležité bylo, že si příjemný večer všichni náležitě užili.

 
 
 

Náš celek získal do svých řad velice zajímavou a cennou posilu v podobě Květoslava Svobody. Známý a úspěšný reprezentant v plavání ukazoval své dovednosti v útočném šiku. Kopačky nazul i manažer klubu Michal Bělák a také trenér brankářů Josef Hanzálek. Nechyběl ani hlavní kouč Radim Kučera, který se postavil na své oblíbené místo stopera.

Na straně fanoušků vyrazil do boje například starosta Dyjákovic Josef Gajdošík a musíme uznat, že to byla opravdu podstatná posila. Utkání nakonec nabídlo celkově 15 branek, k vidění však nebyly jen krásné góly, ale také spoustu obětavých zákroků na brankové čáře a skvělých zásahů obou brankářů. Došlo ale také na úsměvné momenty, které v takovýchto střetnutích samozřejmě nesmí chybět.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies